3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μεταφορές Εμπορευμάτων Ταύρος

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Παναγιώτης Τσακιράκης - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ταύρος Αττική 177 78

Αναλαμβάνω την μετακόμιση σας, εντός του νομού Αττικής, εύκολα και ανώδυνα και μπορώ να ασχοληθώ και με την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με επαγγελματισμό, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας, ανάγκες. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σύλας - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ταύρος Αττική 177 78

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να καλύψει με υπευθυνότητα, συνέπεια και φροντίδα τις ανάγκες κάθε οικίας, αλλά και επιχείρησης για μεταφορές και μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής, σε χαμηλές τιμές. Είτε το αντικείμενο εργασιών αφορά μια απλή μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητή, είτε την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, η οποία απαιτεί τη συσκευασία όλων των αντικειμένων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΤΡΙΚΑΚΗΣ ΑΕ - Επαγγελματικές Μεταφορές

Μεταφορές Εμπορευμάτων - Ταύρος Αττική 177 78

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνουμε εργασίες μετακόμισης εντός του νομού Αττικής, άμεσα, με επαγγελματισμό και ασφάλεια των προϊόντων σας κατά την μεταφορά. Μπορούμε να αναλάβουμε και την μεταφορά των εμπορευμάτων σας, με επαγγελματισμό, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές ανάγκες. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επαγγελματικές Μεταφορές Ταύρος