3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Πεύκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


La Mole Pasticceria Gelateria Italiana - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεύκη - La Mole Pasticceria Gelateria Italiana#} Πεύκη Αττική 151 21

Οι υπηρεσίες catering είναι ο τομέας ειδίκευσής μας με σκοπό την κάλυψη των εκδηλώσεών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

"ΜΠΑΧΑΡΙ" Ελληνικό Εστιατόριο - Πολυχώρος - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεύκη - "ΜΠΑΧΑΡΙ" Ελληνικό Εστιατόριο - Πολυχώρος#} Πεύκη Αττική 151 21

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες catering με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dalia Pastry Shop - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Πεύκη - Dalia Pastry Shop#} Πεύκη Αττική 151 21

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις και με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας.Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Πεύκη