5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Πεύκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Κωνσταντίνος Τζιούμας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι ο Κωνσταντίνος Τζιούμας και δραστηριοποιούμαι στις ψυκτικές εργασίες.Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να σας καλύψω σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών όπως μελέτη κλιματιστικών, σέρβις και εγκατάσταση.Δίνω εξέχουσα σημασία στις προτιμήσεις του πελάτη και τηρώ το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα για την τέλεση του κάθε έργου που αναλαμβάνω. Ζητήστε δωρεάν, προσφορά

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και είμαι στην διάθεσή σας για την ολοκλήρωση όποιας εργασίας σχετίζεται με την επισκευή, επιδιόρθωση και εγκατάσταση της μονάδας κλιματισμού σας.Ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά μου είναι ότι θέτω ως προτεραιότητά μου τις ανάγκες του πελάτη και ότι λειτουργώ εντός προσυμφωνημένου χρόνου.Το αποτέλεσμα της εργασίας μου είναι πάντα άκρως επαγγελματικό, ενώ ο χώρος σας καθαρός.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που θέλετε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΛΑΧΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πεύκη Αττική 151 21

Προσφέρω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και έχω ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια με μια μεγάλη γκάμα μοντέλων επαγγελματικών ψυγείων. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή. Προσέχω ιδιαίτερα την οργάνωση και την λεπτομέρεια. Τα υλικά και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ είναι εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VOYIAS CLIMA - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πεύκη Αττική 151 21

Το άκρως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι στη θέση να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την μονάδα κλιματισμού σας.Αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής, συντήρησης και εγκατάστασης οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη τέλεση της εργασίας που αναλαμβάνουμε και τις προσιτές τιμές που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πεύκη Αττική 151 21

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελαμτικού σας ψυγείου άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία που μου επιτρέπει να μπορώ να ασχοληθώ με όλα τα μοντέλα της αγοράς. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα του χώρου του πελάτη και η σύντομη ολοκλήρωση της εργασίας του. Προσέχω ιδιαίτερα τη λεπτομέρεια, και τα υλικά που χρησιμοποιώ έτσι ώστε τα χρήματα του πελάτη να αποτελούν μακροχρόνια επένδυση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Πεύκη - 5 επαγγελματίες ψυκτικοί