4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Πεύκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


Γιώργος Σκούφος - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα γραφιστικών εργασιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργίας logo, με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Δεβάρης - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πεύκη Αττική 151 21

Με μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά μέσα και στην γραφιστική, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και προωθούμε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας και άρα μπορούμε να αναλάβουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας logo. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά με εμπειρία πάνω από 8 χρόνια. Μπορούμε να αναλάβουμε την επιτυχημένη και άκρως επαγγελματική δημιουργία του εταιρικών σας έργων, που μας αναθέτετε. Στόχος μας η ικανοποίησή των πελατών μας από το παρεχόμενο αποτέλεσμα και από τις προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατερίνα Μήτση - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πεύκη Αττική 151 21

Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία, στον τομέα παροχής διαδικτυακών και γραφιστικών υπηρεσιών και άρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε πληθώρα εργασιών προς όφελος της εταιρείας σας. Μπορούμε να αναλάβουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου. Τα έργα που δημιουργούμε διακρίνονται από εντυπωσιακό σχεδιασμό και χρηστικότητα. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι και αυτό το δημιουργούμε παρέχοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DEFROST DESIGN - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Πεύκη Αττική 151 21

Ο σχεδιασμός, διαφήμιση δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη! Γι' αυτό η ομάδα μας χρησιμοποιεί φρέσκες και τολμηρές ιδέες, πρωτότυπες προσεγγίσεις και σύγχρονες τεχνολογίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, κάνουν εντύπωση και προκαλούν το μάτι του θεατή. Σας παρέχουμε σχεδιαστικές λύσεις που αντανακλούν την αισθητική και τα θέλω σας, βελτιώνουν την εικόνα σας, μεγαλώνουν το κύρος σας και αυξάνουν τον κύκλο των εργασιών σας. Αναλαμβάνουμε και την δημιουργία του εταιρικού σας λογοτύπου, άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ