4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Πεύκη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιώργος Σκούφος - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαστε μια ομάδα συνεργατών που με βάση την αισθητική, τις πρωτότυπες ιδέες, την ποιότητα και τη γνώση έχουμε καταφέρει να δώσουμε άριστα αποτελέσματα γραφιστικών εργασιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Αναλαμβάνουμε και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε απόλυτα τους πελάτες μας και να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Δεβάρης - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Πεύκη Αττική 151 21

Με μεγάλη εμπειρία στα ψηφιακά μέσα και στην γραφιστική, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και προωθούμε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά με εμπειρία πάνω από 8 χρόνια. Μπορούμε να αναλάβουμε την επιτυχημένη και άκρως επαγγελματική δημιουργία του εταιρικών σας έργων, που μας αναθέτετε. Στόχος μας η ικανοποίησή των πελατών μας από το παρεχόμενο αποτέλεσμα και από τις προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DEFROST DESIGN - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Πεύκη Αττική 151 21

Ο σχεδιασμός, διαφήμιση δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη! Γι' αυτό η ομάδα μας χρησιμοποιεί φρέσκες και τολμηρές ιδέες, πρωτότυπες προσεγγίσεις και σύγχρονες τεχνολογίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, κάνουν εντύπωση και προκαλούν το μάτι του θεατή. Σας παρέχουμε σχεδιαστικές λύσεις που αντανακλούν την αισθητική και τα θέλω σας, βελτιώνουν την εικόνα σας, μεγαλώνουν το κύρος σας και αυξάνουν τον κύκλο των εργασιών σας. Η ομάδα μας εκπληρώνει τις ανάγκες σας με την εργασία που σας παρέχει, Δημιουργώντας έτσι μια επιτυχημένη πρώτη συνεργασία που ευελπιστούμε να γίνει μακροχρόνια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κατερίνα Μήτση - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Πεύκη Αττική 151 21

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των γραφιστικών υπηρεσιών, τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Ασχολούμαστε με κάθε είδους γραφιστική εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε και στόχος μας είναι η παροχή μιας υπηρεσίας, που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Οι υπηρεσίες που δημιουργούμε διακρίνονται από εντυπωσιακό σχεδιασμό και χρηστικότητα. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να είναι πάντα ικανοποιημένοι και αυτό το δημιουργούμε, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ