6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Πεύκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών


ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Ως έμπειρος ψυκτικός μπορώ να αναλάβω όλες τις τεχνικές εργασίες που έχουν να κάνουν με την βλάβη του οικιακού σας ψυγείου. Ολοκληρώνω με επαγγελματισμό πλήθος εργασιών και διαθέτω ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών.Το αποτέλεσμα που προσφέρω είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, άρτιο και η έυρυθμη λειτουργία της συσκευής σας εγγυημένη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΛΑΧΟΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εγκατάσταση ή και την επισκευή του οικιακού σας ψυγείου.Διεκπεραιώνω με επαγγελματισμό και προσιτές τιμές, όποια εργασία μου ανατεθεί.Οι πελάτες μου, με εμπιστεύονται και με προτιμούν για τη διεκπεραίωση των έργων τους, είτε πρόκειται για εκ νέου μελέτη και εγκατάσταση είτε για προγραμματισμένο σέρβις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Πλατιάς - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Εγώ και η έμπειρη ομάδα μου είμαστε σε θέση να δώσουμε την καλύτερη λύση στην επισκευή μικροσυσκευών σας. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας, η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Επιλέξτε μας, για μόνιμη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ SERVICE - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές μικροσυσκευών. Δραστηριοποιείται στον χώρο για πολλά χρόνια και εξυπηρετεί πελάτες στην Αθήνα. Διαθέτουμε προσωπικό με εξίσου μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις ηλεκτρολογικών βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά, βρισκόμαστε στο χώρο σας για μία εξατομικευμένη μελέτη της βλάβης και μία πλήρη ενημέρωση του κόστους επισκευής της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Home service - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Η επιχείρησή μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές μικροσυσκευών με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις περιστάσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας και να χαρίσουμε στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που είχανε. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Επισκευές & Συντήρηση Συσκευών

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι έμπειρος τεχνικός, με χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο.Αναλαμβάνω την ολοκλήρωση εργασιών επισκευής και εγκατάστασης του οικιακού σας ψυγείου, με επαγγελματισμό, άμεση εξυπηρέτηση και τήρηση των προσυμφωνηθέντων. Αν αναζητάτε εγγυημένη εργασία και ουσιαστικά αποτελέσματα που θα καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες σας, τότε ζητήστε δωρεάν προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών Πεύκη - 6 επαγγελματίες