3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Πεύκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Όμιλος εταιρειών Καμιτσάκη . - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πεύκη Αττική 151 21

Οι εταιρείες του Ομίλου μας δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανακαίνισης της κουζίνας από το 1999. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προσφέρουμε πρωτότυπες ιδέες στην υλοποίηση της εργασίας σε όλα τα στάδια για τον επαγγελματικό και τον ιδιωτικό σας χώρο. Με την πολυετή μας εμπειρία αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία με προσοχή στην λεπτομέρεια και με υψηλή αισθητική. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και στοχεύουμε σε ένα όμορφο και άνετο χώρο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας. Παρέχουμε υπηρεσίες με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνουμε βάση στην αισθητική του πελάτη. Συνδυάζουμε πολύ καλές τιμές με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πεύκη Αττική 151 21

Είμαι έμπειρος πολιτικός μηχανικός και μαζί με το άρτια καταρτισμένο στον χώρο, προσωπικό μου αναλαμβάνω και την γενική ή μερική ανακαίνιση της κουζίνας σας. Η αξιοπιστία και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρω στην δουλειά μου έχει αφήσει ικανοποιημένους πολλούς πελάτες. Συνδυάζω προσιτές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στοχεύω σε αποτελέσματα που θα είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του πελάτη και την φιλοσοφία της εταιρείας του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Πεύκη Αττική 151 21

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση κουζίνας σε όλα τα στάδια από μελέτη έως την ανανέωση του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας. Η πολυετής εμπειρία μας έχει αφήσει ένα μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών και στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα την οργάνωση. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούμε και στο όραμα του πελάτη γιατί θέλουμε ο πελάτης να είναι πλήρως ικανοποιημένος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Πεύκη - 3 επαγγελματίες