13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βάψιμο Σπιτιού Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Βάψιμο Σπιτιού


Δημήτρης Τζιαφάλιας Χρωματισμοί & Πατητή Τσιμεντοκονία - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα τεχνικών εργασιών που αφορούν το σπίτι η την επιχείρηση σας,όπως είναι και οι ελαιοχρωματισμοί παντός τύπου.Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι η συνέπεια απέναντι σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί, η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση μας τόσο σε νέα υλικά όσο και σε νέες μεθόδους.Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, όπως, Vivechrom και Thrakon, στο επίπεδο του ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων.Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο άνθρωπος που ψάχνετε για να δώσει εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στον ελαιοχρωματισμό γρήγορα και αποτελεσματικά. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και Ιδιοκτήτης Τεχνικής Εταιρείας. Η εταιρεία, έχοντας δεκαετή παρουσία στον χώρο, διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που περιμένει ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσει. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΩΤΟΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχω εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις για το βάψιμο του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά έτη στον χώρο και διαθέτω εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία στο χώρο σας. Ο σκοπός μου είναι να εξυπηρετώ άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Διαθέτω άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και φροντίζω να χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικές μπογιές, προκειμένου να πετύχω ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Ρίζος - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Δραστηριοποιούμαι σαν ελαιοχρωματιστές, παρέχοντας άριστη ποιότητα υπηρεσιών στα έργα που μου αναθέτουν να εκπονήσω.Συγκεκριμένα, αναλαμβάνω ελαιοχρωματισμούς για κάθε σπίτι, κατάστημα και πολυκατοικία, καθώς και ανακαινίσεις και γυψοσανίδες για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Επίσης, αναπαλαιώνουν και ελαιοχρωματίζουν παλαιά έπιπλα, χρησιμοποιώντας ειδικές βαφές, λούστρα, πατίνες. Χαρακτηρίζομαι από άμεση εξυπηρέτηση, αξιοπιστία και εμπειρία, εν'ω προσπαθώ να ικανοποιήσω και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν παροχή προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Παππάς και φροντίζω καθημερινά να ανταποκρίνομαι άμεσα στις εργασίες που αφορούν το βάψιμο του σπιτιού σας. Με την έμπειρη ομάδα μου προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Μεριμνούμε για την ασφάλεια των πελατών μας, χρησιμοποιώντας υλικά που πληρούν τις προδιαγραφές ISO, ενώ η υψηλής ποιότητας εργασία που παρέχουμε, μας επιτρέπει να προσφέρουμε γραπτή εγγύηση του αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΔΑΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακαινίσεων και των ανακατασκευών, με σκοπό την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων τεχνικώνυπηρεσιών βαψίματος του σπιτιού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, άμεσα και οικονομικά, σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη. Συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με ανταγωνιστικέ τιμές. Είμαστε η λύση στον ελαιοχρωματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Εγώ και οι συνεργάτες μου προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για το βάψιμο του σπιτιού σας. Διαθέτουμε συνεργεία απαρτισμένα από έμπειρους, έμπιστους και υπεύθυνους τεχνικούς διάφορων ειδικοτήτων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας παντός τύπου εργασίες που αφορούν το σπίτι, το κατάστημα ή την επιχείρηση σας. Έχουμε μάθει να εργαζόμαστε σε ειδικές συνθήκες και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να αναλάβουμε απαιτητικές και δύσκολες εργασίες μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχω υπηρεσίες βαψίματος των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνω κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Παππάς - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο, μπορώ να αναλάβω ελαιοχρωματισμούς τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων, εκπληρώνοντας τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, στην άμεση εξυπηρέτηση και στην χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή περισσότερων πληροφοριών αλλά και προσφορά για την εργασία που θέλετε να εκπληρώσετε στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για το βάψιμο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος της εταιρείας μας, είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να καλύψει τις ανάγκες της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε τον ελαιοχρωματισμό του χώρου σας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Κωνσταντίνος Σκούρας, έμπειρος επαγγελματίας με εξειδίκευση στο βάψιμο του σπιτιού σας. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάω την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τον χώρο του πελάτη μου και του τον παραδίδω σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΙΖΟΣ - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας, παρέχει πρωτοποριακές προτάσεις για το βάψιμο του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια στον χώρο των τεχνικών εργασιών, έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένους και ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες. Με έμφαση στην ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη τεχνική γνώση δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RAINBOW (Μπογιατζής Δημήτριος Ι.) - Ελαιοχρωματιστές

Βάψιμο Σπιτιού - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μου δίνει οριστικές λύσεις υψηλής αισθητικής για το βάψιμο του σπιτιού σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και ειδίκευση σε παντός είδους ανακαινίσεις και οικοδομικές εργασίες. Διατηρούμε άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας υπεύθυνα και οικονομικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα εργασιών με πολυετή εμπειρία και δίνουμε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βάψιμο Σπιτιού Πετρούπολη - 13 επαγγελματίες Ελαιοχρωματιστές