3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στα πλακάκια και τα μάρμαρα του χώρου του οικιακού ή του επαγγελματικού σας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στον κλάδο των ανακαινίσεων και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες των πελατών και της εποχής. Στόχος της είναι η επένδυση του πελάτη, να δώσει ένα όμορφο και άνετο αποτέλεσμα, που θα ταιριάζει με το σύνολο της αισθητικής του χώρου του και με την πολυκατοικία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΙΡΔΗΜΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι η λύση που ψάχνετε στην τοποθέτηση των πλακιδίων και των μαρμάρων σας άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα.Οι υπηρεσίες μου απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες), έχοντας στη διάθεσή μου άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημά σας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλό κόστος και δίνω αποτελέσματα απόλυτα λειτουργικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Ιωάννης Ροδίτης και δίνω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης μερικής και ολικής, και συγκεκριμένα προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων. Δίνω την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια της εργασίας και προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα, είμαι σε θέση να ικανοποιήσω την κάθε ανάγκη, πάντα με γνώμονα την αισθητική και την άνεση του πελάτη και της εταιρείας του. Από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, ακούω τους πελάτες μου, προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις. Χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, με αντοχή στον χρόνο. Εγγυώμαι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Πετρούπολη - 3 επαγγελματίες πλακιδίων