3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


ΤΕΝΤΟΠΟΙΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην τέντες με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Αναλαμβάνει από την επισκευή της τέντας σας, μέχρι την αλλαγή των πανιών αλλά και την παροχή νέας τέντας. Έχοντας πολλά χρόνια παρουσίας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΤΕΛΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Μιχαήλ Τελλάς και έχω πολυετή εμπειρία στα συστήματα σκίασης! Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας είμαι σε θέση να αναλάβω όλα τα στάδια της εργασίας σας, κατασκευή τοποθέτηση αλλά και επισκευή της τέντας η της πέργκολας σας!Η εταιρία μας δραστηριοποιείται τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και με εξαιρετικής ποιότητας τέντες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMART TENT - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης παρέχοντάς σας τέντες εξαιρετικής ποιότητας. H ποικιλία στα υφάσματα, η άνεση που προσφέρουν οι μηχανισμοί - αυτοματισμοί καθώς και οι αμέτρητες ιδέες για την σκίαση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθιστούν την σκίαση για εσάς πολυτέλεια και για εμάς καθήκον.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Πετρούπολη - 3 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες