3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Πετρούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΣΠΥΡΙΔΩΝ Σ. ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σπυρίδων Γρέντελος και εδώ και χρόνια δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της σκεπής σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνω ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μου. Είμαστε στην διάθεσή σας για ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Βασίλης Σιδέρης έμπειρος επαγγελματίας στην επισκευή και την εγκατάσταση σκεπών. Ο επαγγελματισμός που δείχνουμε εγώ και η ομάδα μου, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ - Σκεπές

Σκεπές - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με την επαγγελματική μου εμπειρία στον τομέα των τεχνικών εργασιών μπορώ να δώσω λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση των σκεπών σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Ένας από τους τομείς που εξειδικεύομαι είναι η κατασκευή και επισκευή σκεπών. Συνεργάζομαι μόνο με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου να καλύψουμε με απόλυτο επαγγελματισμό κάθε ανάγκη της οικίας η του επαγγελματικού σας χώρου. Στα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν περιλαμβάνονται η υψηλή ποιότητα των υλικών μας, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά κι η μεγάλη γκάμα τεχνοτροπιών που χρησιμοποιούμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ