15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Νίκος Σταμούλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Με εφόδια την πολυετή μου πείρα και στόχο την ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες, εργάζομαι με χαρά και μεράκι και έχω κερδίσει με τα χρόνια την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Με αρχές, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Προτιμήστε με γιατί είμαι η λύση στον κλιματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Σταμούλης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η επιχείρησή μου αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Με εφόδια την πολυετή μου πείρα και στόχο την ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες, εργάζομαι με χαρά και μεράκι και έχω κερδίσει με τα χρόνια την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Με αρχές, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, συνδυάζω ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Προτιμήστε με γιατί είμαι η λύση στα επαγγελματικά ψυγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Παπαγεωργίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχω ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματισμού.Μέσα από τη δουλειά μου, έχω μάθει να εργάζομαι με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη.Mε τους έμπειρους και ειδικευμένους συνεργάτες μου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις σε ένα μεγάλο εύρος εργασιών.Συνεργάζομαι με τους πελάτες μου για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην εργασία που επιθυμούν.Σέβομαι το χώρο και την περιουσία τους και εργάζομαι με υπευθυνότητα και συνέπεια στις ανάγκες τους στις πιο οικονομικές τιμές. Θα ήταν χαρά μου να με εμπιστευθείτε για την καλύτερη ποιότητα των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Παύλος Νικολακόπουλος και δίνω ολοκληρωμένες και λειτουργικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμείτε. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθετε σε οποιοδήποτε μοντέλο αναλάβω καθώς ενημερώνομαι καθημερινά για τα νέα μοντέλα της αγοράς και μπορώ να τα χειριστώ με ευκολία. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνέπεια και τον επαγγελματισμό. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας! Οι τιμές δεν θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Νικολουδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Διαθέτω πολυετή πείρα και στοχεύω σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εργάζομαι καθημερινά με διάθεση να ικανοποιήσω τις ανάγκες των πελατών. Με αρχές, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό, προσφέρω ένα πακέτο ανταγωνιστικών τιμών με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να αναλάβω το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΡΑΜΙΑΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Νίκος Κραμιαρός και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με υπευθυνότητα και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε μοντέλο αναλάβω. Ενημερώνομαι συνεχώς για τα νέα μοντέλα της αγοράς και μπορώ να τα χειριστώ χωρίς δυσκολία. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά σε τιμές που ενθουσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Γεώργιος Θεοδωρόπουλος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα κλιματιστικών με ευκολία και προτείνω λύσεις λειτουργικές. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου. Στοχεύω στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά ανθεκτικά στον χρόνο. Οι τιμές που προσφέρω είναι προσιτές και θα σας ικανοποιήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΛΑΝΗ ΑΦΟΙ .Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Στην εταιρεία μας είμαστε επαγγελματίες ψυκτικοί που καθημερινά παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από επισκευή έως τοποθέτηση και εγκατάσταση σε κλιματιστικά. Εξυπηρετούμε σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΤΖΙΦΕΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Ντζιφέρης και ασχολούμαι πολλά χρόνια με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με επαγγελματισμό και συνέπεια στο προσυμφωνηθέντα με τον πελάτη. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα μοντέλα. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά που αντέχουν στον χρόνο! Οι τιμές που προσφέρω είναι ανταγωνιστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας.Στοχεύουμε στην παροχή μακροχρόνιων λύσεων και οικονομικών που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ευχαριστημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την λειτουργία του κλιματιστικού σας Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στον χώρο εδώ και 18 χρόνια. Μας χαρακτηρίζει η άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο, το άψογο service και οι εξαιρετικά φιλικές τιμές. Διαθέτουμε σύγχρονα μέσα και μπορούμε να συντηρήσουμε κάθε τύπο και μάρκα κλιματιστικού, αποτελεσματικά. Εμπιστεύτειτε μας για ένα άρτιο και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EURO ΗΛΕΚΤΡΟΨΥΚΤΙΚΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που καθημερινά προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο σας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην χαρά του πελάτη με την ολοκλήρωση της εργασίας. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. έχοντας ως εφόδια την πολυετή μας πείρα και στόχο την ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες, εργαζόμαστε καθημερινά με ευχαρίστηση και διάθεση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Με αρχές, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, στοχεύουμε σε ανταγωνιστικές τιμές με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα με άρτια τεχνογνωσία που διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό και υλικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΤΖΙΦΕΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Ντζιφέρης και ασχολούμαι πολλά χρόνια με την επισκευή και εγκατάσταση του οικιακού σας ψυγείου καθημερινά και άμεσα. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα ψυγείων με ευκολία και προτείνω άμεσες λύσεις. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μου. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Δίνω σημασία στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώ υλικά που αντέχουν στον χρόνο! Οι τιμές που προσφέρω είναι ανταγωνιστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Νικολουδάκης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού σας. Διαθέτω πολυετή πείρα και στοχεύω σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εργάζομαι καθημερινά με διάθεση να ικανοποιήσω τις ανάγκες των πελατών. Με αρχές, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό, προσφέρω ένα πακέτο ανταγωνιστικών τιμών με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να αναλάβω το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Πετρούπολη - 15 επαγγελματίες ψυκτικοί