20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει μετακομίσεις και μεταφορές εντός νομού Αττικής άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας με συνέπεια και ασφάλεια. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, αλλά και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, ώστε να καλύψει και τις εταιρικές σας ανάγκες. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας παρέχει λειτουργικές λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις που έχετε προγραμματίσει. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις - μεταφορές, διανομές και ανυψώσεις. Χάρη στη 10ετή εμπειρία της στο χώρο, είναι πάντα στο πλευρό του πελάτη, προσφέροντας γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες και αφήνοντας ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Το εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα φορτηγά και τα γερανοφόρα οχήματα, προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμένες για την Ελληνική και τη Διεθνή αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές των εμπορευμάτων της επιχείρησης σας εντός νομού Αττικής. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρίσκομαι κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLYING ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας με συνέπεια και ασφάλεια. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΜΑΡΗ ΑΦΟΙ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις διεθνείς μεταφορές σας με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των αναγκών σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Γεώργιος Πέππας και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες προτάσεις για τις διεθνείς μεταφορές σας καθημερινά, άμεσα και με υπευθυνότητα. Ολοκληρώνω και εργασίες που σχετίζονται με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημα του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες προτάσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής καθημερινά ,άμεσα και με υπευθυνότητα. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημά του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΣΟΓΛΟΥ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Γεώργιος Κολισόγλου και αναλαμβάνω τις μετακομίσεις και τις μεταφορές εντός νομού Αττικής εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΑΪΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές εντός νομού Αττικής είναι η ειδικότητά μου και δίνω εγγυημένες λύσεις και σε πολύ οικονομικές τιμές. Χαρακτηρίζομαι από προσοχή στην λεπτομέρεια, οργάνωση, συνέπεια και αξιοπιστία. Παραδίδω τα φορτία στην ώρα τους στο σημείο παράδοσης και φροντίζω για την ασφάλειά τους. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες και ασφαλείς λύσεις για τις διεθνείς μεταφορές που έχετε προγραμματίσει με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των Μετακομίσεων - Μεταφορών από το 1990.Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ανυψωτικό μηχάνημα και με άρτια οργανωμένο και έμπειρο προσωπικό.Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η ασφάλεια, η ταχύτητα, η εγγύηση και η συνέπεια, με τις οποίες ολοκληρώνουμε, όποια εργασία μας ανατεθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΙΛΑΝΔΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η μεταφορική Πετρούπολης βρίσκεται στο χώρο με μεταφορές - μετακομίσεις με απόλυτη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρεία μας, σας προσφέρει και σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την κάλυψη των δικών σας αναγκών στις μετακομίσεις, μεταφορές, ανυψώσεις - ανυψωτικά μηχανήματα, αποθηκεύσεις αντικειμένων και επίσης σας παρέχουμε και την υπηρεσία της συσκευασίας - αμπαλάζ των οικοσυσκευών σας. Η εταιρεία προσφέρει παροχές ολοκληρωμένων υπηρεσιών για οποιαδήποτε μετακόμιση - μεταφορά (όχι μόνο στην περιοχή της Πετρούπολης) με υπευθυνότητα και πρώτο μέλημά μας την ικανοποίηση του πελάτη. Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εξυπηρέτηση με κάθε δυνατό τρόπο από το εξειδικευμένο μας προσωπικό που βρίσκεται πάντα στο πλάι του πελάτη για την κάθε του ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας εντός νομού Αττικής ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΟΥΜΑΡΗ ΑΦΟΙ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες προτάσεις για τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής καθημερινά, άμεσα και με υπευθυνότητα. Ολοκληρώνω και εργασίες που σχετίζονται με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, αν είστε επιχείρηση. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημα του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των Μετακομίσεων και Μεταφορών από το 1990. Με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών, ανυψωτικό μηχάνημα και με άρτια οργανωμένο και έμπειρο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε και την επιτυχημένη και επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, άμεσα και οικονομικά. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η ασφάλεια, η ταχύτητα, η εγγύηση και η συνέπεια, με τις οποίες ολοκληρώνουμε, όποια εργασία μας ανατεθεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ