4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


SUPER CLEANING - ΓΑΝΙΤΑΣ & ΣΙΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία καθαρισμών μας είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας απο το 1980 και σήμερα αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες ...

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Φ. ΤΣΙΟΓΚΑΣ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι ο Βασίλειος Τσόγκας και δίνω εγγυημένες λύσεις καθαρισμού κια φύλαξης χαλιών άμεσα και οικονομικά. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο επί σειρά ετών και διαθέτουμε για εφόδια την αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία μας. Φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε αξιόπιστες και εγγυημένες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε άμεσα και με έμφαση στα ποιοτικά υλικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NEW AGE - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αφήστε σε μας τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας με ιδιαίτερη προσοχή και με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών σας.Έχουμε την εκπαίδευση και την πείρα για να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες σωστά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθούμε στο χώρο σας. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με εξοπλισμό ασφαλή και πιστοποιημένο. Στόχος μας είναι η απαλλαγή σας από την δυσκολία της φύλαξης και συντήρησης των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΝΗ Ι ΓΕΩΡΓΑΝΑ - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι η Ελένη Γεωργανά και αναλαμβάνω καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Χαρακτηριστικό μας είναι η πλήρη εξυπηρέτησή σας και η απόλυτη ικανοποίησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε τα χαλιά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Πετρούπολη