7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


ID SHOP (Κωσταρέλος Δημήτριος Α.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάσταση τηλεοράσεων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών επιδιορθώσεων και διαθέτουμε δίκτυο έμπειρων συνεργατών και καταξιωμένων επαγγελματιών. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που θα σας επιστρέψουμε. Μερικά από τα χαρακτηριστικά μας είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TSALIKIS ELECTRONICS (Τσαλίκης Σπυρίδων Κ.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Στην επιχείρηση μου, δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και υπεύθυνα. Βρισκόμαστε στον χώρο των επιδιορθώσεων, διατηρώντας ομάδα, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους συνεργάτες. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας, προκειμένου η τηλεόρασή σας να δουλεύει σαν καινούργια, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές. Έχουμε συνεργαστεί, ως επίσημοι εγκαταστάτες για μεγάλες εταιρείες, μπορώντας έτσι να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χαράλαμπος Σιακαβάρας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μας με μακρόχρονη πορεία, στον κλάδο των επισκευών, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση έργων που σχετίζονται με την τηλεόραση σας, ανεξαρτήτως κατασκευαστικής εταιρείας, μοντέλου και τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα που παρέχουμε είναι άκρως επαγγελματικό και οι συσκευές σας διακρίνονται για την ασφάλεια και την λειτουργικότητά τους. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσω και επιλέξτε μας για μόνιμα και άμεσα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Φλιούκας - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αναλαμβάνω την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και έχοντας αντιμετωπίσει, επιτυχώς, πολλά και διαφορετικά τεχνικά προβλήματα, είμαι σε θέση να προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζω με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία, έτσι ώστε να επαναφέρω την άψογη λειτουργία της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E - PLAZA (Σιακαβάρας Χαράλαμπος Ε.) - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία μου αποτελείται από άρτια εξοπλισμένο προσωπικό που αναλαμβάνειτην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και αποτελεσματικά. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο των ηλεκτρονικών και της τεχνολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε υποστήριξη στον τομέα των ηλεκτρονικών συσκευών με εξατομικευμένες προτάσεις. Η διαρκής επικοινωνία, η αμεσότητα και η ειλικρίνεια, με τον πελάτη, μας βοηθούν να εντοπίσουμε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του, ώστε να του το προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Γ. Βασιλάκης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Βασιλάκης και προτείνω λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας με ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για εδώ και πολλά χρόνια. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσω την οικονομικότερη λύση. Οι πελάτες, με εμπιστεύονται γιατί επισκευάζω γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Πετρούπολη Αττική 132 31

Οι τεχνικοί μας μπορούν να δώσουν καθημερινά ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας, άμεσα. Με την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία και να την ολοκληρώσουμε, προσφέροντας λειτουργικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη και η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων, που αναδεικνύουν την δουλειά μας! Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Πετρούπολη