Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου Πετρούπολη

Πάρε προσφορές από αξιόπιστα συνεργεία για εγκατάσταση φυσικού αερίου και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου!

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις στην εγκατάσταση φυσικού αερίου; Αναρωτιέσαι ποια είναι τα υπέρ και κατά για θέρμανση με υγραέριο ή πόσο κοστίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα; Έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Γνωρίζοντας τη μεγάλη διευκόλυνση που αποτελεί το φυσικό αέριο για κάθε σπίτι, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρήκαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Τί πλεονεκτήματα έχει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η εγκατάσταση φυσικού αερίου έχει γνωρίσει μεγάλη άνθιση και αυτό, πέρα από την αλλαγή της νομοθεσίας, οφείλεται και στα πολλά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει.

Αν επιλέξεις να προχωρήσεις στην τοποθέτηση φυσικού αερίου θα εξασφαλίσεις τα παρακάτω οφέλη:
 
Εξοικονόμηση χρημάτων
Το φυσικό αέριο είναι αρκετά φθηνότερο σε σχέση με άλλες μεθόδους θέρμανσης. Παράλληλα βοηθάει στην οικονομία χρημάτων, καθώς πληρώνεις μόνο για όσο έχεις καταναλώσει.

Έχει υπολογιστεί ότι τα έξοδα της θέρμανσης έπειτα από την εγκατάσταση φυσικού αερίου μειώνονται έως και 44% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Ενώ σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%.

Μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία
Με την εγκατάσταση φυσικού αερίου το κάθε σπίτι μπορεί να έχει τη δική του αυτονομία. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά εύχρηστο καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ανεφοδιασμούς καυσίμων. Είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε διευκολύνει πολύ.

Ακόμη η τοποθέτηση του φυσικού αερίου συμβάλει στον έλεγχο των εστιών της κουζίνας και άρα στην βελτίωση της διαδικασίας του μαγειρέματος. Είναι σίγουρα ένας τρόπος αναβάθμισης της ποιότητας ζωής όσων το χρησιμοποιούν.

Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον
Το φυσικό αέριο είναι το λιγότερο επιβλαβές καύσιμο για την ατμόσφαιρα. Κατά την καύση του δεν παράγει ενώσεις και στοιχεία που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα, έτσι έχουμε μια κατάσταση διπλού οφέλους τόσο για μας όσο και για το περιβάλλον.

Ασφάλεια
Το φυσικό αέριο δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη, οι συσκευές του φυσικού αερίου σε περίπτωση που διαφύγει φυσικό αέριο ή σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βλάβης, κλείνουν αυτόματα για λόγους ασφαλείας.

Τί εφαρμογές έχει το φυσικό αέριο;

Ένα ακόμη πολύ θετικό στοιχείο που παρουσιάζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι οι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν συνδέσεις το χώρο σου με την παροχή αερίου τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για τους παρακάτω λόγους:

  • Φυσικό αέριο για θέρμανση
  • Φυσικό αέριο για μαγείρεμα
  • Φυσικό αέριο για ζεστό νερό
  • Φυσικό αέριο για κλιματισμό

Πώς γίνεται η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Πολλές φορές υπάρχουν ενδοιασμοί και απορίες σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα ολόκληρο κτίριο και για την εγκατάσταση σε ένα διαμέρισμα. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι πλέον δεν απαιτείται καν η σύμφωνη γνώμη όλων των ενοίκων για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα.

Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις εγκατάσταση αερίου σε ένα μόνο διαμέρισμα ή σε όλη την πολυκατοικία, σε μονοκατοικία ή σε επαγγελματικό χώρο.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία

Η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης με την τοποθέτηση φυσικού αερίου είναι μία απλή σχετικά διαδικασία. Αρχικά, πραγματοποιείται η σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και η τοποθέτηση μετρητή. Έπειτα, αντικαθίσταται ο καυστήρας πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου, ενώ δεν απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων νερού της θέρμανσης, των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου της κεντρικής θέρμανσης.

Αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα

Η αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα, επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου σε κάποιο χώρο του σπιτιού, ακόμα και στο μπαλκόνι. Η διαδικασία είναι απλή και ασφαλής και επιτυγχάνετε η πλήρης αυτονομία του διαμερίσματος στη θέρμανση. Η παροχή φυσικού αερίου στο διαμέρισμα γίνεται εφικτή με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Αν σκέφτεσαι να βάλεις φυσικό αέριο στο χώρο σου είναι λογικό να σε απασχολεί το κόστος εγκατάστασης. Οι τιμές για σύνδεση φυσικού αερίου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση για την οποία θες το αέριο και επομένως από την ποσότητα των εργασίων που θα χρειαστούν. 

Καταχωρώντας την εργασία σου οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές εγκατάστασης της αγοράς, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες του Douleutaras.gr για εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για όποια εργασία χρειάζεσαι για το σπίτι σου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία, ενώ εξυπηρετούν και κάθε εργασία για επισκευή ή συντήρηση καυστήρα αερίου.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις μπορούν να σου εγγυηθούν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεση σου όποτε το επιθυμείς σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεσαι.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές για το κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες για Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Χρήστος Κότσης
37 Αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας!!
Τέχνη Group
2 Αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά του. Ευχαριστούμε!
Δημήτριος Κρητικός
3 Αξιολογήσεις
Πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος!
Σωτήρης Ρίζος
3 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Ορεστης Κυριάζος
13 Αξιολογήσεις
Πολύ οικονομικό και γρήγορο service!
Αντώνης Χατζής
6 Αξιολογήσεις
Χρειάστηκε καινούρια βρύση για το νιπτήρα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εργασία, τις τιμές και την ευγένεια!
Σχετικά άρθρα
Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του
Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”