3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Πετρούπολη

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Σωτήρης Βόντας - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Σωτήρης Βόντας και έχω πολυετή εμπειρία και μπορώ να διακοσμήσω και να αναλάβω την οργάνωση της εκδήλωσής σας, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις κηπουρικές εργασίες έχω την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσω σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Επιλέξτε με για όμορφες αισθητικά δημιουργίες, που θα κοσμούν τις εκδηλώσεις σας, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Katerina Emmanouil - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Παρέχουμε υπηρεσίες διοργάνωσης και σχεδιασμού κάθε ιδιαίτερης στιγμής σας. είτε είναι γάμος, βάπτιση, γενέθλια, πάρτυ, επέτειοι, αλλά και κάθε είδους εταιρική και κοινωνική εκδήλωση. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε για εσάς μια μεγάλη γκάμα εργασιών που καλύπτουν όλα τα στάδια της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ελάτε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί μαγικές στιγμές, με επαγγελματικό αποτέλεσμα, εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών και πάντα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μελισσάνθη Γάμος Βάπτιση - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Πετρούπολη Αττική 132 31

Αναλαμβάνουμε επαγγελματική διοργάνωση εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης και την διακόσμησή τους. Σήμερα, χάρη στην πολυετή πείρα μας, στον επαγγελματισμό μας, την πληρότητα και επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την διαρκή ενημέρωση και αναβάθμιση, έχουμε καταξιωθεί στον χώρο. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, γι΄αυτό και αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε κάθε εκδήλωση να ανταποκρίνεται πλήρως στους στόχους σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Πετρούπολη