3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΚΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Πετρούπολη Αττική 132 31

Ονομάζομαι Κέκια Δήμητρα και είμαι έμπειρη διαιτολόγος που εδώ και χρόνια ασχολούμαι με επιτυχία και με τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Πετρούπολη Αττική 132 31

Το κέντρο μας παρέχει άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας με ιδιαίτερα οικονομικά πακέτα. Στόχος μας είναι τα αποτελέσματα να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πελατών μας και να είναι φυσικά και υγιή. Είμαστε στην διάθεσή σας για ένα πλήρες πρόγραμμα διατροφής με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Πετρούπολη Αττική 132 31

Είμαι η λύση που ψάχνετε σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και γνώσεις ετών που με βοηθούν να ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Χαρακτηρίζομαι από επαγγελματισμό, σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, ευγένεια και προσοχή. Είμαι στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Πετρούπολη - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι