3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Πετρούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για Ανακαίνιση


Πέτρος Ρούσσος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Πετρούπολη Αττική 132 31

Από το 1998 δραστηριοποιούμαι στον τομέα της ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μου. Η πολυετής μου εμπειρία, με έχει βοηθήσει στο να αντιλαμβάνομαι γρήγορα το όραμα του πελάτη για τον χώρο του και η τεχνογνωσία μου βοηθά στο να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα. Η κομψότητα, το στυλ και η άνεση διακρίνουν όσες εργασίες έχω ολοκληρώσει και στόχος μου είναι να δημιουργώ χώρους άνετους και λειτουργικούς. Δίνω βάση στη λεπτομέρεια και στο χρονοδιάγραμμα και στοχεύω σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KATECO CONSTRUCTIONS - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Πετρούπολη Αττική 132 31

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με στόχο να ανταποκριθεί σε πάσης φύσεως κατασκευαστικές ανάγκες και να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Πρόκειται για ένα πλήρες δίκτυο παροχής υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα πάντα γύρω από κτιριακές εγκαταστάσεις. Αναλαμβάνει υπεύθυνα ανακαινίσεις κατοικιών, ανακαινίσεις καταστημάτων, επισκευές κτηρίων, συντηρήσεις πολυκατοικιών και συγκροτημάτων. Τα έργα γίνονται με το μεγαλύτερο δυνατό επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, δίνοντας ταυτόχρονα προσοχή στις λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας ότι όλα γίνονται σωστά με γνώμονα τη λειτουργικότητα. Επιλέξτε μας, γιατί από την αρχιτεκτονική μελέτη και τη μελέτη διακόσμησης μέχρι την εφαρμογή στην πράξη όλων των τεχνικών απαιτήσεων του έργου, ανταποκρινόμαστε μ’ επαγγελματισμό και συνέπεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου - Πετρούπολη Αττική 132 31

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ανακαίνιση των επαγγελματικών σας χώρων, σας προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε γούστο. Είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, δημιουργώντας έναν χώρο κομψό, λειτουργικό και αισθητικά όμορφο! Είμαστε η λύση στην ανακαίνιση της επιχείρησής σας, προτιμήστε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Πετρούπολη