15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Νίκος Γιάννος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης τζακιών και καμινάδων. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Η υψηλή αισθητική και η υψηλή αποδοτικότητα των τζακιών σας είναι για εμάς προτεραιότητα και φροντίζουμε να σας την εξασφαλίσουμε. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gas Climattica Νικόλαος Καραμούζης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Gas Climattica, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού στον χώρο σας. Με εμπειρία 40 ετών στον κλάδο της ενεργειακής επιθεώρησης και με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα δώσουμε γρήγορα λύσεις σε ο,τι αφορά την ενεργειακή κατάσταση του χώρου σας. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε προσφέρει στους πελάτες μας την ζεστασιά που είχαν ονειρευθεί για τον χώρο τους. Στόχος μας η σωστή εξυπηρέτηση σας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τα έμπειρα συνεργεία μας και η ικανοποίηση σας από τις αξιόπιστες ενεργειακές εφαρμογές μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Παπανίκου (ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ) - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η κατασκευαστική εταιρεία μας, Οικία και Δομή, αναλαμβάνει την επισκευή, την συντήρηση και την κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ομάδα μας πλαισιώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί προκειμένου να σας προσφέρουν τη βέλτιστη και πιο κερδοφόρα λύση. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά και μας διέπει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός για όποια δουλειά αναλαμβάνουμε. Εξασφαλίζουμε για εσάς τέλεια λειτουργικά τζάκια και στεκόμαστε δίπλα σας ότι κι αν χρειαστείτε. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φίλιππος Στούκας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Φίλιππος Στούκας και παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής τζακιών και καπνοδόχων που σας ενδιαφέρουν. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου, ανταποκρινόμαστε όλο το 24ωρο και προσφέρουμε αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσαρμόζουμε την εργασία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας εγγυώνται αποτελέσματα υψηλής απόδοσης και ποιότητας. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μαυροειδής - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική εταιρεία, Κώστας Μαυροειδής, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση, την επισκευή και την συντήρηση του ενεργειακού τζακιού σας. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να παρέχουμε ποιοτικά έργα. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι σε κάθε εργασία μας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασία μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για αποτελέσματα ανθεκτικά στον χρόνο και την χρήση. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και ανακατασκευές οικιακών τζακιών και καμινάδων με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. Περιμένουμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας με επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΣΤΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ & BBQ ΑΕ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή, την κατασκευή και την συντήρηση του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΠΙΝΑΚΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Λεωνίδας Πιπινάκης και ως επαγγελματίας τεχνικός μπορώ να δώσω εγγυημένες λύσεις στις εργασίες που αφορούν τα τζάκια και τις καπνοδόχους σας με επιτυχημένα αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσω την καθημερινότητά σας και να σας παρέχω ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνω στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε με και θα φέρω εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η Αγγελική Παναγιωτακοπούλου και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για την επισκευή, συντήρηση και εγκατάσταση ενεργειακού τζακιού στον χώρο σας και εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω εγγυημένες και υψηλής αποδοτικότητας προτάσεις για τα τζάκια και τις καπνοδόχους του χώρους σας με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΡΕΖΟΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας τεχνικός και καθημερινά αναλαμβάνω να επισκευάσω, να κατασκευάσω και να συντηρήσω το τζάκι και την καπνοδόχο σας άμεσα και αποτελεσματικά. Από την πρώτη στιγμή που επισκέπτομαι τον χώρο σας μπορώ να αντιληφθώ τις ανάγκες του και να προτείνω τις λύσεις που του ταιριάζουν. Είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό και τα υλικά μου για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί σας. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΝΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με τους έμπειρους συνεργάτες της μπορεί να προτείνει άμεσες και οικονομικές λύσεις για τα τζάκια και τις καπνοδόχους του επαγγελματικού και του οικιακού σας χώρου άμεσα και οικονομικά. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ζεστασιά των χώρων σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επισκευή, η συντήρηση και η κατασκευή τζακιών και καπνοδόχων για τον επαγγελματικό και τον οικιακό σας χώρο είναι ο τομέα μου και φροντίζω να παρέχω υψηλής αισθητικής λύσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Με την έμπειρη ομάδα μου διαθέτουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσεις με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAGMA STORES - ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η. - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και κατασκευής τζακιού και καπνοδόχου. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΕ - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας έχει ενεργή παρουσία στον τομέα της κατασκευής και της επισκευής τζακιών και καπνοδόχων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εδώ και χρόνια εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια Περιστέρι