3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Βασίλης Φέρτης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις σε ανακατασκευή δαπέδου με χρήση πλακιδίων και μαρμάρων. Βρίσκομαι στον χώρο της οικοδομικής κατασκευής για πάνω από 18 χρόνια και οι αρχές μου στις εργασίες που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα και η εντιμότητα. Εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα και τους παρέχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αγαπημένους τους χώρους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης & Παύλος Μασλατζίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και υποσχόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα για τον χώρο που αγαπάτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Eurocap αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Βρισκόμαστε στον χώρο της οικοδόμησης για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και οι φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Περιστέρι - 3 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…