15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Βρισκόμαστε στον χώρο της οικοδόμησης για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και η φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Οι αρχές μου στις εργασίες που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα η εντιμότητα και η άμεση εξυπηρέτηση με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας, έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με την εργασία που προσφέρουμε, γιαυτό και με τους περισσότερους έχουμε μακροχρόνια σχέση συνεργασίας αλλά και εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χάρης & Παύλος Μασλατζίδης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε εργασίες ανακαίνισης δαπέδων και τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ανακατασκευής και διαμόρφωσης πατώματος-δαπέδου και είμαστε σε θέση να φέρουμε, για εσάς, εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας. Έχουμε εργαστεί για ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές βίλες αλλά και για διαμερίσματα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακατασκευής διαμόρφωσης πατώματος- δαπέδου, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς εις πέρας εργασίες υψηλής ποιότητας, τόσο από άποψη υλικών όσο και από άποψη εργασίας.Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και υποσχόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα για τον χώρο που αγαπάτε. Είμαστε στη διάθεση σας, για αισθητικά μοναδικές εργασίες και με άριστο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Φέρτης - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις σε ανακατασκευή δαπέδου με χρήση πλακιδίων και μαρμάρων.Αναλαμβάνω μαζί με τους συνεργάτες μου, εργασίες σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους, φέρνοντας πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Βρίσκομαι στον χώρο της οικοδομικής κατασκευής για πάνω από 18 χρόνια και οι αρχές μου στις εργασίες που αναλαμβάνω είναι η υπευθυνότητα και η εντιμότητα. Εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα και τους παρέχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αγαπημένους τους χώρους. Επιλέξτε με για όμορφα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα, με αντοχή στον χρόνο, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για την τοποθέτηση πλακιδίων, άμεσα και αποτελεσματικά. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VIOSPIRAL Α.Ε.Β.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει και την εργασία τοποθέτησης του, καλύπτοντας στο έπακρον τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και υλικά εγγυημένης ποιότητας, στοιχεία που μας καθιστούν την ιδανική λύση, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Είμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, άμεσα και με αποτελέσματα εγγυημένης ανθεκτικότητας, ποιότητας και λειτουργικότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω ολοκληρωμένες προτάσεις για ανακαίνιση δαπέδου με πλακάκια ή μάρμαρα. Συνεργάζομαι με αξιόλογους επαγγελματίες που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομών και άριστη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να καλύψουμε επιτυχώς τις ανάγκες κάθε μας πελάτη. Ξεχωρίζουμε στις προτιμήσεις των πελατών μας λόγω της άριστης ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας και δημιουργούμε εργασίες ανώτερης ποιότητας, λειτουργικές, ασφαλείς και καλαίσθητες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JEROTECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι ΓΚΕΡΤΣΟΣ ΑΒΕΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Με πολυετή παρουσία στο χώρο, παρέχουμε στους πελάτες μας πλακάκια και μάρμαρα άριστης ποιότητας, ενώ αναλαμβάνουμε και την τοποθέτησή τους, στον χώρο σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είτε μόνος είτε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, οι αρχές μας είναι η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η παροχή καλύτερης εργασίας στον πελάτη με το δυνατό, χαμηλότερο κόστος. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, και να δημιουργήσουμε για εσάς τις ιδανικές κατασκευές για το σπίτι η την επιχείρηση σας. Μετά την δική μας εργασία τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ποιοτικά, λειτουργικά και ασφαλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CERAMICA CENTER ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει μια ευρεία γκάμα τεχνικών εργασιών δίνοντας οριστικές λύσεις σε κάθε περίπτωση που αφορά τοποθέτηση πλακιδίων. Δίνουμε οριστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα προσωπικών και επαγγελματικών χώρων πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την σωστή εκτέλεση των εργασιών, εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Χάρη στη χρήση μόνο των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, απολαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, πραγματοποιούμε επίσκεψη στον χώρο σας, σε όλη την Αττική, έτσι ώστε να σας υποβάλουμε την πλέον συμφέρουσα προσφορά, τόσο σε ποιοτικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Στόχος μας είναι η παροχή λειτουργικών και ανθεκτικών αποτελεσμάτων, που διαρκούν στον χρόνο και παράλληλα συμφωνούν με τις προτιμήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΣΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και απαρτίζεται από ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να αναλάβει κάθε εργασία, η οποία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε εργασία μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε, οι ανταγωνιστικές μας τιμές αλλά και η φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμαστε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και τηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να δώσουμε λύση και στο δικό σας πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΕ - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Διαθέτουμε έμπειρα συνεργεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πλακιδίων ικανά να να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση για το χώρο σας. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί για πάνω από 10 έτη κάθε ανάγκη για το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα ή την επιχείρησή σας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργατών μας και τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Δίνουμε οριστικές λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα προσωπικών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την σωστή εκτέλεση των εργασιών, εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προκειμένου να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε σας ανάγκη, υιοθετούμε μοντέρνες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΚΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας με πολυετή πορεία στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μπορώ να αναλάβω την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική τοποθέτηση πλακιδίων στον χώρο σας, καλύπτοντας άμεσα και αποτελεσματικά τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Διαθέτω εξίσου έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, που είναι έτοιμο να αναλάβει την λύση οποιουδήποτε προβλήματός σας. Η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες που προτείνουμε τόσο για την αισθητική όσο και για τη λειτουργική αναβάθμιση του χώρου σας, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά μας. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας και να σας δώσω μια προσφορά για τον χώρο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLOOR AND BATH - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική και αποτελεσματική ολοκλήρωση της τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων, με στόχο την απόλυτη κάλυψη των οικιακών, αλλά και εταιρικών σας αναγκών. Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και ανακαίνισης χώρων. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στις τοποθετήσεις πλακιδίων για τον χώρο σας. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον κλάδο των κατασκευών και διαθέτουμε ομάδα έμπειρων τεχνικών, έτοιμων να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Επιλέξτε μας και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, από τις υπηρεσίες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Περιστέρι - 15 επαγγελματίες πλακιδίων