3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γυψοσανίδες Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση γυψοσανίδων


ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΥΚΕΡΗΣ - Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Γυψοσανίδες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η FDK Constructions, προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης γυψοσανίδας για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του μαγαζιού σας. Έχοντας κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια πολλές πολυκατοικίες και μεγάλο αριθμό μονοκατοικιών, πιστεύουμε πως έχουμε την τεχνοτροπία να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διεκπεραιώνουμε άριστα οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά και σωστές μεθόδους, προκειμένου το αποτέλεσμα να κρατήσει χρόνια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Γυψοσανίδες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ παρέχει υπηρεσίες για την τοποθέτηση γυψασανίδας για τον χώρου σας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανακατασκευών για 12 χρόνια και διαθέτουμε έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό που έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη καθώς και η υπευθυνότητα στους χρόνους εκτέλεσης του έργου. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία που θα μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Γυψοσανίδες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις γυψοσανίδες που χρειάζεστε στον χώρο σας. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ηλεκτρολογικών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με τη γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Γυψοσανίδες Περιστέρι - 3 επαγγελματίες  Τοποθέτησης