3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Μιχάλης Τσουκαλάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Μιχάλης Τσουκαλάς και η εταιρεία μου “Μιχάλης Τσουκαλάς” με την πολυετή πείρα της, προσφέρει υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και σας συστήνει εγγυημένη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση με εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα, ποικίλα σχέδια και σύγχρονα εξαρτήματα για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό και με την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Ρούτσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Μήλιου - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε για εσάς, όλη τη διαδικασία της κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τεντών.Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας, αλλά και η μεγάλη συλλογή εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Περιστέρι - 3 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…