15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στις Τέντες


Μιχάλης Τσουκαλάς - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος και καταρτισμένος επαγγελματίας και η εταιρεία μου με την πολυετή πείρα της, προσφέρει υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης, ενώ αναλαμβάνουμε και την επαγγελματική τοποθέτηση τέντας. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και σας συστήνει εγγυημένη, αξιόπιστη και οικονομική πρόταση με εξαιρετικά ποιοτικά υφάσματα, ποικίλα σχέδια και σύγχρονα εξαρτήματα για έναν χώρο όμορφο, λειτουργικό και με την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζεστε. Κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν από την υπόλοιπη αγορά είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η ταχύτητα, η υπευθυνότητα και η υψηλή ποιότητα εργασίας. Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της εποχής, παρέχουμε ειδικές τιμές, ενώ παράλληλα λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και διατηρούμε την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Ρούτσης - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς, καλύπτοντας απόλυτα πληθώρα αναγκών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αφορά το σπίτι ή την επιχείριση σας. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου, κ γι’ αυτό συνεργάζομαι με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Μήλιου - - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε για εσάς, όλη τη διαδικασία της κατασκευής, τοποθέτησης και επισκευής τεντών. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια ευρεία γκάμα εργασιών για τις ανάγκες της οικίας η και της επιχείρησης σας. Η πολυετής εμπειρία μας, η άριστη ποιότητα των υλικών μας, αλλά και η μεγάλη συλλογή εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα της εργασίας τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά! Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, γι’ αυτό η υπευθυνότητα η συνέπεια αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε απο τα αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε.


ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Με πολλλά χρόνια εμπειρίας η επιχείρηση μας, αναλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών στα συστήματα σκίασης. Ζελατίνες, Τέντες, πέργκολες είναι κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε να φέρουμε με απόλυτη επιτυχία για τις ανάγκες σας! Η συνεχής επαφή με τον πελάτη από το στάδιο της παραγγελίας μέχρι την παράδοση του έργου, καθώς και η προσωπική μας εργασία, εξασφαλίζει την ποιότητα και την συνέπεια η οποία διακρίνει την επιχείρηση μας. Προτιμήστε μας για ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις, οι οποίες είναι και όμορφες αισθητικά και εκπλαγείτε θετικά, από το αποτέλεσμα και από τις τιμές μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SKIASIS CENTER - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις τέντες και στον ευρύτερο χώρο της σκίασης από το 1989 και θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες στο είδος της. Στόχος μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα παντός τύπου κατασκευές, προσφέροντας στον πελάτη άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και ευκολίες πληρωμής. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προτείνει ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν ακόμα και στον πιο απαιτητικό χώρο. Η τεχνογνωσία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας για οποιοδήποτε καινούργιο σύστημα σκίασης, καθώς και η άψογη συνεργασία μας με τον πελάτη, σας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επιλέξτε μας γιατί μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STYLE TENT - ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην εταιρεία μας θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε τέντες και συστήματα σκίασης, τόσο για επιδιόρθωση, όσο και για αντικατάσταση σε καινούργια. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, αξιοπιστία και άμεση εξυπηρέτηση απευθείας στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε επισκευή πανιών τέντας, πλύσιμο και ράψιμο, αντικατάσταση των παλαιών σας πανιών με καινούρια. Επισκευάζουμε τον σκελετό της τέντας σας και σεβόμαστε τον χώρο σας, τα προσυμφωνηθέντα και τις προτιμήσεις σας. Αναβαθμίστε την τέντα σας με τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της Somfy, Nyfan, Markilux, Tent Cey. Προτιμήστε μας γιατί παρέχουμε πάντα υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, ενώ πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΚΟΥΤΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης για πολλά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών που περιλαμβάνουν από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες εργασίες που μπορεί να χρειάζεστε για το σπίτι σας! Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει χρόνια ψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η συνέπεια, η αξιοπιστία και οι λογικές τιμές. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας και να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, όποια σχετική εργασία επιθυμείτε, άμεσα, με ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΟΝΙΟΝ - ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ ΑΛΙΚΗ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε για εσάς την απόλυτη κάλυψη σας στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Διαθέτουμε τέντες παντός τύπου, ηλεκτροκίνητες ή χειροκίνητες, για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση σας, όσο και η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Η πολύ έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η παροχή αποτελεσμάτων που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΕΣ ΤΖΑΛΛΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Τέντες Τζάλλας, από το 1977 δραστηριοποιείται στο χώρο της τέντας, με έδρα την Αθήνα, και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικών άριστης ποιότητας (Markilux κ.ά.), ώστε σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της, να σας παραδίδει πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η επιχείρησή μας αναγνωρίζεται από όλους τους πελάτες της για την ποιοτική κατασκευή και την αδιαμφισβήτητη συνέπειά της. Με προσήλωση πάντα και μονάχα στην καλύτερη ποιότητα, δημιουργούμε για κάθε εξωτερικό χώρο τέντες που προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και πρακτικές λύσεις για κάθε οικία και επαγγελματικό χώρο. Όλες οι κατασκευές μας υποστηρίζονται από μηχανικούς, ηλεκτρικούς και ηλεκτρονικούς μηχανισμούς, έτσι ώστε να εγγυώνται απρόσκοπτο και απλό χειρισμό. Η εταιρεία μας και προσωπικά ο Δημήτρης Τζάλλας είναι αυτοί που θα εγγυηθούν για τις καταλληλότερες λύσεις στην κάλυψη κάθε είδους ανοιχτού χώρου και για κάθε περίπτωση που εσείς επιθυμείτε, πάντα με τον καλύτερο τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρία μας αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας και με μια συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Με σταθερά βήματα αναπτύξαμε μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει υλικά υψηλών προδιαγραφών με ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής. Με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας και του σωστού εξοπλισμού που διαθέτουμε, εγκαθιστούμε τις συσκευές σας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Τα αποτελέσματα των εργασιών μας είναι πάντα λειτουργικά και ασφαλή, ενώ προτεραιότητα μας είναι δημιουργία αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που ικανοποιούν τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΕΛΛΑΣ Γ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, εμπορίας και τοποθέτησης τεντών παντός τύπου για οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας, σταδιακά η εταιρεία μας προχώρησε και στην κατασκευή και εμπορία μιας σειράς ειδών και συστημάτων σκίασης, όπως πέργκολες, στέγαστρα αυτοκινήτων, διαφανείς ζελατίνες,ειδικές κατασκευές, roller και στόρια. Τα προϊόντα μας προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας τη δυνατότητα χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης λειτουργίας. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστείτε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σας εγγυόμαστε ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά και άμεση εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΙΨΑΣ Δ ΣΚΟΥΤΑΣ Κ ΟΕ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και τοποθέτησης τεντών με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας που έχουμε, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και να αντιλαμβανόμαστε πόσο αξιόπιστα είναι τα υλικά αγοράς που χρησιμοποιούμε και πόσο έγκυρα είναι τα συστήματα που επιλέγουμε, για να προσφέρουμε στον πελάτη. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επισκευή των οικιακών και των επαγγελματικών τεντών. Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη με μια ευρεία ποικιλία των υλικών που χρησιμοποιούνται για τέντες (η τοποθέτηση γίνεται από δικά μας έμπειρα συνεργεία), μουσαμάδες για φορτηγά, ψηφιακές εκτυπώσεις και όλα τα συναφή είδη μαζί με τα εξαρτήματά τους. Στόχος μας είναι η κατασκευή συστημάτων που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης και εξειδικεύεται στις τέντες, που έχει ανάγκη ο προσωπικός ή επαγγελματικός σας χώρος. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι για δουλειά, που παρακολουθούν τις σύγχρονες εξελίξεις σεβόμενοι τις αρχές που την έφεραν στην πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των πελατώνΗ οργάνωση και η εμπειρία μας καθιστά μια από τις λίγες παραγωγικές μονάδες στο είδος μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε αρίστη ποιότητα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς. Η συνέπεια μας και η φιλική εξυπηρέτηση είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας καταξίωσε στην αγορά. Αν πιστεύετε ότι η αισθητική του εξωτερικού σας χώρου είναι σημαντική, τότε πρέπει να μας γνωρίσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΥΖΩΤΗΣ ΤΕΝΤΕΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε και μπορεί να δώσει άμεση και αποτελεσματική λύση στα θέματα σκίασής σας! Έχοντας μια ιστορία πολλών ετών στον τομέα της κατασκευής και τοποθέτησης τόσο των τεντών και συστημάτων σκίασης κατοικιών, καταστημάτων όλων των ειδών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων, όσο και των μουσαμάδων & καλυμμάτων φορτηγών, σκαφών κ.λπ. Επιθυμούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς, και ως προς την ποιότητα των σύγχρονων υλικών που χρησιμοποιούμε, αλλά και ως προς τα αξιόπιστα συστήματα υψηλών προδιαγραφών που παρέχουμε. Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια και εκθέσεις ειδών σκίασης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, διακοσμητικές και αρχιτεκτονικές ιδέες, εγγυημένη ποιότητα και αξιοπιστία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΑΛΑΖΙΟΣ - Συστήματα σκίασης

Τέντες - Περιστέρι Αττική 121 34

H επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας και εγκατάστασης Τεντών για σπίτια, καταστήματα, κήπους, βεράντες και πάρκινγκ. Μια δραστηριότητα που συμπληρώνεται και συνδυάζεται με μοναδικά έπιπλα εξωτερικών χώρων. Η πολυετής εμπειρία μάς δίνει τη δυνατότητα να σας προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και να σας συμβουλεύσουμε για τις καλύτερες λύσεις, που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Παρακολουθώντας την τεχνολογία, προσπαθούμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις σύγχρονες ανάγκες σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας, είναι η ικανοποίησή των πελατών μας μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τέντες Περιστέρι - 15 Εξειδικευμένοι επαγγελματίες