15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συστήματα Ασφαλείας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για συστήματα ασφαλείας


Αλάρμη Συστήματα Ασφαλείας - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας στον χώρο της επιλογής σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο από το 1988 και η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθε συνεργασία, μας έχουν καθιερώσει στην προτίμηση των πελατών μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ασφάλειας είναι εγγυημένη μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Η ασφάλειά σας είναι προσωπική μας δέσμευση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Αλβανός - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση και την επισκευή του συστήματος ασφαλείας του χώρου σας. Ειδικεύομαι στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις περίπου 16 χρόνια και παρέχω άριστα αποτελέσματα. Με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου. Προσέχω τον χώρο του πελάτη και χρησιμοποιώ ποιοτικά υλικά για τη σωστή διεκπαιρέωση του έργου. Παρέχω άριστο αποτέλεσμα στις ηλεκτρολογικές εργασίες και διακρίνομαι για την υπευθυνότητα, τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές. Μπορούμε να αναλαμβάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μας μια μεγάλη γκάμα σχετικών εργασιών, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σας. Η ασφαλής εργασία είναι υψίστης προτεραιότητας για τις ηλεκτρολογικές εργασίες. Αφεθείτε με ασφάλεια στην εμπειρία μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κυριάκος Μήτρου - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας για τον προσωπικό σας χώρο. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται σε όλη τη διαδρομή των 33 μας χρόνων. Κάποια από τα ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά, που μας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους της αγοράς είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, το εγγυημένο και το ασφαλές αποτέλεσμα στην καλύτερη για εσάς στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Είμαστε στη διάθεσή σας, για να κάνουμε ό,τι χρειάζεται και απαιτείται για τη δική σας ασφαλή και αξιόπιστη λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COSMOBIT Group - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις εγκαταστάστεις συστημάτων ασφαλείας σε κάθε είδους εργασίας που αναλαμβάνουμε, για την οικία αλλά και την επιχείρηση σας. Η ομάδα της εταιρείας μας έχει επιλεγεί με βασικά κριτήρια τις γνώσεις, την εμπειρία, το ήθος και την συνέπεια, ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.Η εταιρεία μας παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνικές εξελίξεις διεθνώς. Εφαρμόζει αυτές που προσφέρουν υψηλό ποσοστό ασφαλείας, λαμβάνοντας υπόψη και τις παραμέτρους της εύκολης χρήσης του συστήματος και του χαμηλού κόστους.Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την ταυτότητα μιας άρτιας οργανωμένης επιχείρησης στην οποία εμπιστεύονται την ασφάλεια τους μεγάλοι οργανισμοί, Τράπεζες, βιομηχανίες και πλήθος ιδιωτών. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για την ασφάλεια του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

F.O.S. SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες τόσο για οικίες, όσο και για επαγγελματικούς και βιομηχανικούς χώρους. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση, τοποθέτηση, παραμετροποίηση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων πυρανίχνευσης και συστημάτων ελεγχόμενης πρόσβασης. Με δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους τεχνικούς εγκαταστάτες, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για συστήματα φιλικά προς το χρήστη, με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας και της ανθρώπινης ζωής. Με πείρα 15 ετών και ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο έργο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από κατασκευαστές καταξιωμένους στο χώρο, έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ε. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας της επιλογής σας, για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρισκόμαστε στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων επί σειρά ετών και στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι η κάλυψη των ιδιαίτερων απαιτήσεων του κάθε πελάτη, από την ιδιωτική κατοικία έως τον βιομηχανικό χώρο.Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη ποιότητα στο καλύτερο δυνατό κόστος, προσφέροντας ποικιλία επιλογών και συνεργασία σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DZTRONICS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

H εταιρεία παρέχει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας δεν οφείλεται μόνο στην άψογη εξυπηρέτηση και συνέπεια, αλλά κυρίως στην ιδανική λύση που δίνουμε σε κάθε επιθυμία σας. Η λεπτομερής μελέτη πριν την ανάληψη της εργασίας εγγυάται την εξατομικευμένη εφαρμογή χωρίς περιττά έξοδα και την ακριβή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων. Στο πελατολόγιό μας όμως βρίσκονται και πολλοί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη που υπάρχει στην εταιρία μας! Προτιμήστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και ικανοποιημένους μας πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

QUALITY SECURITY SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας, για τους χώρους σας. Ειδικευόμαστε και βρίσκουμε λύσεις στις επισκευές βλαβών και στη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Εργαζόμαστε με όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς και μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Δίνουμε λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του, φροντίζοντας το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η αγάπη που δείχνουμε για την δουλειά μας αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση που οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε. Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε θέμα, που σχετίζεται με το σύστημα ασφαλείας του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENIUS SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας είναι μια τεχνική εισαγωγική και εμπορική εταιρεία, η οποία παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες. Δραστηριοποιείται στο χώρο των προηγμένων συστημάτων ασφαλείας που αφορούν συναγερμούς - κλειδαριές και αναλαμβάνει τη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση αυτών, με μεγάλες δυνατότητες εφαρμογών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, οχήματα, σκάφη κ.ά. Χάρη στην αξιοπιστία, την εμπειρία, την ποιότητα εργασίας και την ποιότητα των υλικών, έχει καταξιωθεί ως πρωτοπόρα εταιρεία στις πιο ευρηματικές λύσεις ασφάλειας. Μελετώντας τον εκάστοτε χώρο, προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα, φροντίζοντας για την υψηλή αισθητική και την ποιότητα της κάθε εγκατάστασης. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Εμπιστευθείτε μας και νιώστε ασφάλεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENESIS GROUP M. - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα φύλαξης τοποθετώντας συστήματα ασφαλείας στους χώρους σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν στα μάτια των πελατών μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση η ποικιλία στα συστήματα φύλαξης που διαθέτουμε και οι οικονομικές μας τιμές. Μέσα από την καθημερινή επαφή με το διευρυμένο πελατολόγιό μας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θέτουμε συνεχώς υψηλότερα standards, στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από την διαδραστική επικοινωνία με αυτόν που ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του ... Εσάς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΖΗΝΑΣ - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας για τους χώρους σας. Έχω πολυετή εμπειρία στο τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών και πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας την εργασία που θα μας αναθέσετε, πάντοτε, με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η αξιοπιστία λόγω της πολυετούς εμπειρίας μου και η άριστη ποιότητα των ανταλλακτικών. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να μου αναθέσετε και την δική σας εγκατάσταση. Οι εργασίες που προσφέρω διακρίνονται από ασφάλεια, αξιοπιστία και λειτουργικότητα και ανταπεξέρχονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPECIAL SECURITY TEAM - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τα συστήματα ασφαλείας του χώρου σας. Αν ψάχνετε μια αξιόπιστη εταιρεία να σας παρέχει τις καταλληλότερες λύσεις για την ασφάλεια του ιδιωτικού ή επαγγελματικού σας χώρου, εμπιστευθείτε μας. Αν κριτήρια της επιλογής σας είναι η εμπειρία, η γνώση, η ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση, η εχεμύθεια, οι καλές τιμές, είστε στο κατάλληλο σημείο. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας, τα πάντα για την ασφάλειά σας. Παρέχουμε Ενσύρματους Συναγερμούς, Ασύρματους συναγερμούς, Περιμετρική φύλαξη, Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα και Κάμερες ασφαλείας. Επιλέξτε μας για ασφάλεια με υπογραφή και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGITFORT SYSTEMS - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας που ασχολείται με Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, έχει αναπτύξει ένα απόλυτα ικανοποιημένο πελατολόγιο, ενώ προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν! Διαθέτει ειδικό τμήμα μελετών -μεγάλων και μεσαίων εφαρμογών-, τμήμα τεχνικής υποστήριξης, ήδη, εγκατεστημένων βάσεων, διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών, marketing, επικοινωνίας, πωλήσεων, τομέα διοίκησης και κέντρο λήψης έγκαιρης προειδοποίησης. Συγκαταλέγεται στις πιο άρτια οργανωμένες εταιρείες σε πανελλαδικό επίπεδο και αναλαμβάνει είτε τις μελέτες και εφαρμογές άλλων ομοειδών εταιρειών του χώρου, είτε την προμήθεια των εξαρτημάτων εγκατάστασης, είτε λειτουργώντας σαν υπεργολάβος μεγάλων ιδιωτικών και δημοσίων έργων, είτε ακόμη εκχωρώντας μέρος των έργων σε μικρότερες εργολαβικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας όμως πάντα την ευθύνη του αποτελέσματος και παρέχοντας όλες τις εγγυήσεις, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RED ALERT - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στα Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, ιδρύθηκε το 2005 από έμπειρα στελέχη του χώρου της πληροφορικής και των ηλεκτρονικών και έχει ως κύρια δραστηριότητα τη διάθεση σύγχρονων, τεχνολογικά, συστημάτων ασφαλείας. Βασικός άξονας της εταιρείας μας είναι η εγκατάσταση, προσεκτικά, επιλεγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, με στόχο την ασφάλεια, την επικοινωνία, την επιτήρηση και την εφαρμογή αυτοματισμών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, φωτοβολταϊκά πάρκα, βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Στόχος μας ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, αισθητικής και ανταγωνιστικού κόστους σε θέματα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία του χώρου σας. Με το πέρας της εγκατάστασης δοκιμασμένων και αξιόπιστων συστημάτων, αναλαμβάνουμε την προληπτική συντήρηση των μηχανημάτων και εκδίδουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEDOUSA SECURITY - Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η έμπειρη και άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας μας παρέχει Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, η εκπαίδευσή μας είναι συνεχής και προσπαθούμε να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την χρήση εξοπλισμού και υλικών εγγυημένης ποιότητας και μακροζωίας. Συνδυάζουμε εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων και αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους! Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μας, που μας επιλέγουν συνεχώς για τις εργασίες τους. Επιλέξτε μας και θα βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Συστήματα Ασφαλείας Περιστέρι