3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Συμβουλευτική Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Χρήστος Γεωργίου - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Περιστέρι Αττική 121 34

Η SoftLoop προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συμβούλευσης για την εταιρεία σας. Από το 2011 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο του προγραμματισμού, με γνώμονα την ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής οι οποίες απευθύνονται κυρίως στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι πελάτες μας, δεν αντιμετωπίζονται ως πρόσκαιρα συναλλασσόμενοι αλλά ως σημαντικοί συνεργάτες με τους οποίους επιδιώκουμε να συνάψουμε επαγγελματικές σχέσεις διαρκείας και εμπιστοσύνης. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και μαζί τους αναπτυσσόμαστε εμείς και οι πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πονηράκος - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω ολοκληρωμένες συμβουλευτικές λύσεις για την ορθή προβολή της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Έχω εμπειρία με το διαδίκτυο από το 2000, τότε που οι λύσεις ήταν ελάχιστες και οι γνώστες του χώρου ακόμα λιγότεροι. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Χρυσοβέργης - Συμβουλευτική

Συμβουλευτική - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, DevelopLight, παρέχει υπηρεσίες συμβούλευσης για την ισχυροποίηση της εταιρείας σας στο Ίντερνετ. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της προώθησης εταιρειών στο διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ