3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Social Media Marketing Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Θανάσης Χρυσοβέργης - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, DevelopLight, παρέχει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της προώθησης εταιρειών στο διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει υπηρεσίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media marketing). Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και της γραφιστικής, με έδρα το Περιστέρι. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πονηράκος - Social Media Marketing

Social Media Marketing - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω εργασίες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχω εμπειρία με το διαδίκτυο από το 2000, τότε που οι λύσεις ήταν ελάχιστες και οι γνώστες του χώρου ακόμα λιγότεροι. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ