4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σοβατίσματα Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σοβατίσματα


Κώστας Τσιλιγκρός - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Κώστας Τσιλιγκρός και δραστηριοποιούμαι σε παντός τύπου τεχνικές εργασίες. Αναλαμβάνω για εσάς να ολοκληρώσω οικονομικά και υπεύθυνα κάθε είδους εργασίας όπως, ελαιοχρωματισμούς σοβατίσματα κλπ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος αναλαμβάνει εργασίες σοβατίσματος στον χώρο που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε στον χώρο για πάνω από 30 χρόνια και διαθέτοντας άριστη τεχνική κατάρτιση είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη με σεβασμό και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται για το κάθε έργο να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του πελάτη και να εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία του. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Χανιωτάκης - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για το σοβάτισμα των τοίχων του χώρου σας. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, είμαι σε θέση μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, να φέρουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε είδους εργασία. Διαθέτουμε άριστες τεχνικές γνώσεις και δουλεύουμε με μεράκι και σεβασμό προς τον πελάτη. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Σοβατίσματα

Σοβατίσματα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει τα σοβατίσματα των χώρων που ανακαινίζετε. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε δουλειά μας είναι η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Σοβατίσματα Περιστέρι - 4 εξειδικευμένοι επαγγελματίες