20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Klima 1 - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Klima 1, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα της επισκευής και της εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης από το 2001, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, βαθιά τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό. Διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από αδειούχους επαγγελματίες, πιστοποιημένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με το κλιματιστικό σας και να του χαρίσουμε την χαμένη του λειτουργικότητα με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gas Climattica Νικόλαος Καραμούζης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Gas Climattica, εγκαθιστά και επισκευάζει το κλιματιστικό σας στον χώρο που επιθυμείτε. Με εμπειρία 40 ετών στον χώρο της ενεργειακής επιθεώρησης και με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα δώσουμε γρήγορα λύσεις σε ο,τι αφορά την ενεργειακή κατάσταση του χώρου σας και θα παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στον τομέα του κλιματισμού. Στόχος μας, είναι η σωστή εξυπηρέτηση σας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τα έμπειρα συνεργεία μας και η ικανοποίηση σας από τις αξιόπιστες ενεργειακές εφαρμογές μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας καθημερινά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ηλεκτρολογικών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία, πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Λαλάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Απόστολος Λάλας και δίνω οριστικές λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Λαλάς - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του επαγγελματικού ψυγείου σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οικοτεχνική Κάλυψη - Στράτος Λαλογιάννης - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου για το κατάστημα, την εταιρεία ή το εστιατόριο σας. Δραστηριοποιούμαστε, για 18 χρόνια, στον χώρο των επιδιορθώσεων και των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών. Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε είδους τεχνικής εργασίας και απαίτησης. Μοναδικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε και θα το αποδείξουμε προσφέροντας ένα αποτέλεσμα ανθεκτικό και λειτουργικό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Τυλιγάδας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, TBService, προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και φροντίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους έπειτα από το πέρας της κάθε εργασίας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η αγάπη του προσωπικού μας για την εργασία του καθώς και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές. Εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Τυλιγάδας - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, TBService, προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας και να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας προσδοκία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Σταματίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Clima center με τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες της, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούνται από τεχνικούς, που βρίσκονται για πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν αναλάβει την επισκευή και εγκατάσταση διαφορετικών μοντέλων. Με βαθιά τεχνογνωσία και γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα βρεθούμε στο πλάι σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να δώσουμε λειτουργικά αποτελέσματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Είμαστε επαγγελματίες στην δουλειά μας και γι' αυτό σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε πάντα της εργασία μας παρέχοντας εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Σταματίου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Clima center, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, αλλά και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και υπεύθυνα. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούνται από τεχνικούς, που βρίσκονται για πολλά χρόνια στον χώρο. Με βαθιά τεχνογνωσία και γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα βρεθούμε στο πλάι σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να δώσουμε λειτουργικά αποτελέσματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Στοχεύουμε στην συνεχή εξέλιξη της εταιρείας μας και στην παροχή υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι για άμεσες και εγγυημένες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κοκκίνης Δημήτριος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με προτεραιότητα την ευχαρίστηση των πελατών μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την άμεση ανάληψη της εργασίας τους και την παροχή εξειδικευμένων και λειτουργικών προτάσεων που θα τους εξασφαλίσουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κοκκίνης Δημήτριος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε όλο το 24ωρο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσε και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γραμμένος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, SABA ELECTRIC ΕΠΕ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Οι άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας και προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση για το πρόβλημα της συσκευής σας, δίνοντας προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εξασφαλίζουμε την λειτουργικότητα των συσκευών σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γραμμένος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, SABA ELECTRIC ΕΠΕ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, θα έρθουν στο χώρο σας και θα σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας αλλά και προτάσεις για τη μακροβιότητά και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις με εγγυημένα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALEX- FAN - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Έχουμε εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο και εξυπηρετούμε πελάτες καθημερινά προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Το προσωπικό μας έχει μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και μία οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με συνέπεια και επαγγελματισμό να σας παρέχουμε εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα και μακροχρόνιες λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAMANTIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προτείνει συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με συνέπεια και η υπευθυνότητα στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και οι προσιτές τιμές. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα αποτελούν η εξειδίκευση στον τομέα μας, η αγάπη για την εργασία μας και η επιθυμία μας για συνεχή εξέλιξη και πρόοδο. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν τέλεια λειτουργικότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων όλων των ειδών και εταιριών, γρήγορα, με επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα ορθής λειτουργίας. Χρησιμοποιώ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογία και ανταλλακτικά που μπορούν να προσφέρουν λειτουργικότητα σε κάθε συσκευή ανεξαρτήτως μοντέλου ή εταιρείας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ενός άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος και μιας εργασίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Γεώργιος Μπαιρακτάρης και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα. Η πολύχρονη εμπειρία μου στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών και ο υψηλός βαθμός τεχνογνωσίας μου, μου δίνουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας γιατί θέλω τα κλιματιστικά που αναλαμβάνω να είναι πλήρως λειτουργικά για πολλά χρόνια. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Περιμένω καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής λειτουργικότητας συσκευές που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο δύσπιστους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΙΔΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Αριστείδης Βενετσάνος και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε μοντέλο και να δώσω λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Χαρακτηρίζομαι για τις λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις που προτείνω στους πελάτες μου. Στοχεύω σε άριστη λειτουργικότητα των κλιματιστικών και σε ευχαριστημένους πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία μαζί μου. Οι τιμές ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Είμαι έτοιμος καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας και εξασφαλίζουν πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ανανεώνουμε καθημερινά τον εξοπλισμό μας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Τα στοιχεία για τα οποία οι πελάτες μας μας προτιμούν και μας επιλέγουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας τόσο με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όσο και με εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Επιλέξτε μας για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο και εμείς θα σας ικανοποιήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Περιστέρι - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί