3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πέργκολα Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στις πέργκολες


Μιχάλης Τσουκαλάς - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η προσωπική μου επιχείρηση κατασκευάζει πέργκολες για τους εξωτερικούς σας χώρους. Διαθέτουμε πολυετή πείρα και προσφέρουμε υπηρεσίες μεταποίησης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης σε κτίρια επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Εξυπηρετούμε άμεσα με υπευθυνότητα και κατανόηση. Παρέχουμε ειδικές τιμές σε κατόχους κάρτας πολυτέκνων, κατόχους κάρτας ανεργίας, κατόχους φοιτητικού πάσου και κατόχους κάρτας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέντες Μήλιου - - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Τέντες Μήλιου, παρέχει ολοκληρωτικές λύσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας. Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε στόχος μας είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, γι’ αυτό η υπευθυνότητα η συνέπεια αλλά και οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Πέργκολες, κατασκευές

Πέργκολα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Eurocap αναλαμβάνει την κατασκευή πέργκολας για τον χώρο που επιθυμείτε. Βρισκόμαστε στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και οι φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για κάθε εργασία, πετυχαίνοντας έτσι τα πιο ανθεκτικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πέργκολες Περιστέρι - 3 εξειδικευμένοι επαγγελματίες