16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Απόστολος Κυρκόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής του πατώματος του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1953 και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμων να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικότερα, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πατώματα για τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με εξειδικευμένο εξοπλισμό και εγγυόμαστε λειτουργικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΥΚΕΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η FDK Constructions, προσφέρει υπηρεσίες ανακατασκευής πατωμάτων και δαπέδων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια πολλές πολυκατοικίες και μεγάλο αριθμό μονοκατοικιών, πιστεύουμε πως έχουμε την τεχνοτροπία να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διεκπεραιώνουμε άριστα οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται. Ερχόμαστε στο χώρο σας και μετά από ενδελεχή έρευνα, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας τοποθετούν με γερές βάσεις και αξιοπρόσεχτη τέχνη το πάτωμα των ονείρων σας. Είμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάκης Σπεντζάρης - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Τάκης Σπεντάρης και είμαι επαγγελματίας τεχνικός με ειδίκευση στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Διαθέτω έμπειρο συνεργείο που προτείνει άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Με την πολυετή εμπειρία μας επάνω στις ανάγκες σας, είμαστε σε θέση να τις καλύψουμε όλες. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ελεγμένων και πιστοποιημένων, ειδικά για την προστασία και την υγιεινή των ανθρώπων και του περιβάλλοντος. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Eurocap αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής πατωμάτων. Βρισκόμαστε στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και οι φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για κάθε εργασία. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εργασία σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARQUET WORLD - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προτείνει εγγυημένες υπηρεσίες και λύσεις στους πελάτες της για την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων τους. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υλικών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και επαγγελματικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WORLD CARPETS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε άμεσες και λειτουργικές για εσάς λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JEROTECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής πατώματος και δαπέδου με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και σε επαγγελματικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να δώσουμε εγγυημένες προτάσεις στην τοποθέτηση πατωμάτων και δαπέδων στον χώρο σας με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία υλικών. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELITE FLOORS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια επιλέγει εξειδικευμένες λύσεις για την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΣΛΑΤΖΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ & ΠΑΥΛΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτησή σας και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της φροντίζει να εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες των πελατών της για υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Είμαστε συνεχώς έτοιμοι να αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με μοναδικό σκοπό την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παράδοση των πατωμάτων των ονείρων σας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

G. KARRAS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής πατωμάτων και δαπέδων με σκοπό τη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και αυτό το επιτυγχάνουμε με την παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DEDRON Α.Ε.Β.Ε. - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι τεχνικοί της εταιρεία μας διαθέτουν άρτια τεχνογνωσία και μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας για υπηρεσίες τοποθέτησης και επισκευής των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και υπεύθυνα. Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους ξυλουργούς που εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KARAISKOU ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο για πολλά έτη και υποστηριζόμαστε από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών όπως και από τεχνικά συνεργεία που έχουν εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες των πελατών μας. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας. Εσείς, εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εμείς τις εκπληρώνουμε με ταχύτητα στην παράδοση, με ποιότητα στην εργασία και στα υλικά και, σε χαμηλές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΕΡΣΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τοποθέτηση και η επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσή μας και προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη των αναγκών σας. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας είναι η παράδοση ολοκληρωμένων εργασιών που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LEVELING ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αποτελεί την πρώτη επιλογή στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Περιστέρι - 16 επαγγελματίες