3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Απόστολος Κυρκόπουλος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες ανακατασκευής του πατώματος του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1953 και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων τεχνικών, έτοιμων να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Ειδικότερα, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε πατώματα για τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας ανάγκες. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΥΚΕΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η FDK Constructions, προσφέρει υπηρεσίες ανακατασκευής πατωμάτων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας κατασκευάσει όλα αυτά τα χρόνια πολλές πολυκατοικίες και μεγάλο αριθμό μονοκατοικιών, πιστεύουμε πως έχουμε την τεχνοτροπία να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διεκπεραιώνουμε άριστα οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται. Ερχόμαστε στο χώρο σας και μετά από ενδελεχή έρευνα, τα εξειδικευμένα συνεργεία μας χτίζουν με γερές βάσεις και αξιοπρόσεχτη τέχνη το σπίτι των ονείρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Eurocap αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής πατωμάτων. Βρισκόμαστε στον χώρο των ανακατασκευών και των ανακαινίσεων για πάνω από 40 χρόνια και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και οι φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για κάθε εργασία. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εργασία σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Περιστέρι - 3 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…