5 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Βασίλης Ντουφεκούλας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μου, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας σας. Εξειδικευόμαστε εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των κατασκευών και της τεχνοτροπίας, διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Με αστείρευτο μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο προκειμένου να παρέχουμε την ιδανική λύση σε κάθε εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΥΚΕΡΗΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η FDK Constructions, προσφέρει υπηρεσίες μόνωσης για ταράτσες και δάπεδα. Έχοντας αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια πολλές πολυκατοικίες και μεγάλο αριθμό μονοκατοικιών, πιστεύουμε πως έχουμε την τεχνοτροπία να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διεκπεραιώνουμε άριστα οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μονωδυναμική - - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας, Μονωδυναμική, αναλαμβάνει μονώσεις κτιρίων και εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε από το 1977 στον χώρο της μόνωσης ταρατσών, αλλά και δαπέδου, αναλαμβάνοντας οποιοδήποτε έργο μικρό ή μεγάλο σε όλη την Ελλάδα. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα επώνυμα υλικά, εγγυόμαστε γραπτώς για το αποτέλεσμα, δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, από τα θεμέλια έως την οροφή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης μόνωσης για την ταράτσα του κτιρίου σας. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ παρέχει υπηρεσίες για τη μόνωση της ταράτσας του χώρου σας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της φύλαξης και των κατασκευών για 12 χρόνια και διαθέτουμε έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό που έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη καθώς και η υπευθυνότητα στους χρόνους εκτέλεσης του έργου. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία που θα μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Περιστέρι - 5 επαγγελματίες στις μονώσεις