15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Βασίλης Ντουφεκούλας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μου, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τη μόνωση της ταράτσας σας. Εξειδικευόμαστε εδώ και 30 χρόνια στον χώρο των κατασκευών και της τεχνοτροπίας, διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και υλικά που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Με αστείρευτο μεράκι και αγάπη για τη δουλειά μας, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο προκειμένου να παρέχουμε την ιδανική λύση σε κάθε εργασία. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για τα αξιόπιστα αποτελέσματα και για τις οικονομικές μας τιμές. Στόχος μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης μόνωσης για την ταράτσα του κτιρίου σας. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και τα χρήματά τους να αποτελούν επένδυση για τον χώρο τους. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΟΥΚΕΡΗΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η FDK Constructions, προσφέρει υπηρεσίες μόνωσης για ταράτσες και δάπεδα. Έχοντας αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια πολλές πολυκατοικίες και μεγάλο αριθμό μονοκατοικιών, πιστεύουμε πως έχουμε την τεχνοτροπία να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να διεκπεραιώνουμε άριστα οποιαδήποτε εργασία κατασκευής μας ανατίθεται. Η πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και οι πελάτες μας, επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για τα αξιόπιστα και επαγγελματικά αποτελέσματα που προσφέρουμε. Εξασφαλίζουμε χώρους που δεν επηρεάζονται από υγρασία και κρύο και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας με συνέπεια και υπευθυνότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μονωδυναμική - - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας, Μονωδυναμική, αναλαμβάνει μονώσεις κτιρίων και εσωτερικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε από το 1977 στον χώρο της μόνωσης ταρατσών, αλλά και δαπέδου, αναλαμβάνοντας οποιοδήποτε έργο μικρό ή μεγάλο σε όλη την Ελλάδα. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα επώνυμα υλικά, εγγυόμαστε γραπτώς για το αποτέλεσμα, δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, από τα θεμέλια έως την οροφή. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και φέρνουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με μοναδικό στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Βρισκόμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ παρέχει υπηρεσίες για τη μόνωση της ταράτσας του χώρου σας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της φύλαξης και των κατασκευών για 12 χρόνια και διαθέτουμε έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό που έχει αναλάβει με επιτυχία μεγάλες γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη καθώς και η υπευθυνότητα στους χρόνους εκτέλεσης του έργου. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε για οποιαδήποτε εργασία με υπευθυνότητα και αμεσότητα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε σας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PANCLEANERS - ΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι μονώσεις ταρατσών αποτελούν τον τομέα ειδίκευσής μας και δίνουμε εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας και με τιμές που ανταποκρίνονται με τις δυσκολίες της εποχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες Μηχανικούς και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών. Μας χαρακτηρίζουν οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, η πιστή παρακολούθηση του έργου και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ανανεώνουμε συνεχώς τα υλικά όπως και τον εξοπλισμό μας και στοχεύουμε σε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ERGON CLIMA - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες μονώσεων ταράτσας με εντυπωσιακά αποτελέσματα για τον ιδιωτικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Η πολυετή μας πείρα μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας δίνουν εξειδικευμένες λύσεις χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια και την οργάνωση που δείχνουμε σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε και εγγυόμαστε ότι το αποτελέσματα θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς. Επιλέξτε μας για έχετε τους χώρους που έχετε επιθυμήσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MK LP - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες εργασίες μονώσεων ταρατσών άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Έχουμε αναλάβει μια μεγάλη γκάμα τεχνικών εργασιών που περιλαμβάνει μονώσεις σπιτιών, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων κι οι επαγγελματικές άδειες είναι κάποιες από τις βασικές εργασίες που καλύπτουμε με απόλυτη επιτυχία. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι οι εξειδικευμένες γνώσεις μας και οι πρωτότυπες ιδέες που προτείνουμε για την αισθητική και τη λειτουργική αναβάθμιση του χώρου σας. Η ευγένεια στον χαρακτήρα και η συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα αποτελούν προτεραιότητα για εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι επαγγελματίας και δίνω οριστικές λύσεις στις εργασίες μονώσεων ταράτσας στον χώρο σας με εξαιρετικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Μαζί με το εξειδικευμένο συνεργείο μου δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση που θα έχει ο χώρος σας έπειτα από την εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEREMETI. NET - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αναλάβουμε τις εργασίες μονώσεων ταρατσών με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσουμε τους χώρους που επιθυμείτε με εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Η εταιρεία μας εφαρμόζει με συνέπεια κι αξιοπιστία τα πιστοποιημένα πολυουρεθανικά συστήματα μονώσεων που εφαρμόζονται για περισσότερο από μισό αιώνα, για τη θερμομόνωση και στεγάνωση κτιρίων. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο σύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός, τα αρίστης ποιότητας υλικά μας, αλλά κι ο σωστός τρόπος εφαρμογής τους. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση επαγγελματικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΤΕΧΝΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η κατασκευαστική μας εταιρεία βρίσκεται καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβει λύσεις στις εργασίες μονώσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των οικοδομικών εργασιών, όπου αναλαμβάνουμε κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας, με μεγάλη υπευθυνότητα και μεράκι. Η μεγάλη μας πείρα και η άρτια τεχνογνωσία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Χάρη στη χρήση ποιοτικών υλικών αλλά και την υψηλής ποιότητας εργασία, είμαστε σε θέση να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, γι’ αυτό και σεβόμαστε τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Προτιμήστε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες μονώσεων ταρατσών με εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας και τους χώρους τους. Είμαστε πολλά έτη στον χώρο των τεχνικών εργασιών, έχοντας στη διάθεση μας εξειδικευμένους και ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες. Με έμφαση στην ποιότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και άριστη τεχνική γνώση δεσμευόμαστε πως θα προσφέρουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε για να εκτελέσουμε την εργασία σας και οι τιμές μας δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ISOREN ΚΡΙΚΖΩΝΗΣ Α.Ε. - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η εγγυημένη λύση που αναζητάτε για τις εργασίες μονώσεων ταρατσών με συνέπεια και υπευθυνότητα με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των χώρων των πελατών μας. Το γραφείο μας έχει πολυετή εμπειρία και συνεργάζεται με δίκτυο έγκριτων επιστημονικών συνεργατών και τεχνικά συνεργεία με τεχνογνωσία στους τομείς ειδίκευσής τους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα στην παράδοση, η ποιότητα στην εργασία και τα υλικά κι οι χαμηλές τιμές. Ανανεώνουμε καθημερινά τα υλικά και τον εξοπλισμό μας για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας παντός είδους εργασίες. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ. - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή του Περιστερίου σε παντός είδους εργασίες μονώσεων ταρατσών με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Δίνουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Προτιμήστε μας και θα εντυπωσιαστείτε από την αίσθηση που θα έχει ο χώρος σας έπειτα από την εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ Κ. ΑΒΕΕ - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες λύσεις στις εργασίες μονώσεων ταράτσας με σκοπό να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας είτε αφορά επαγγελματικούς χώρους είτε οικιακούς. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα κατάλληλα υλικά για να διεκπεραιώσουμε την εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Περιστέρι - 15 επαγγελματίες στις μονώσεις