15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Νίκος Πονηράκος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω εργασίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους είναι αυτό που κάνει και εμένα υπερήφανο για τη δουλειά μου. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μου αποτελούν τα λειτουργικά αποτελέσματα που προσφέρω. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθώ στο αίτημά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο των διαδικτυακών εφαρμογών και της γραφιστικής, με έδρα το Περιστέρι. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να εξασφαλίσουμε για την επιχείρησή σας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία και να σας εξασφαλίσουμε της προώθηση που επιθυμείτε. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Χρυσοβέργης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, DevelopLight, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε κατά τη δημιουργία του έργου, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Θα χαρούμε να αναλάβουμε την ανάπτυξη του λογισμικού σας και υποσχόμαστε πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είχατε φανταστεί. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε και να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις επιθυμίες σας. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INFOMED - ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνω εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η ευγένεια του χαρακτήρα μας σε συνδυασμό με τα αξιόπιστα αποτελέσματα που προσφέρουμε αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και επωφεληθείτε ποιοτικά και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΡΝΙΑΧΤΟΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Νικόλαος Κορνιαχτός και καθημερινά φέρνω εις πέρας εργασίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών με άμεσα αποτελέσματα. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη γκάμα διαδικτυακών εργασιών για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Αυτό που μας χαρακτηρίζει σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, αρχικά η αγάπη για την εργασία που κάνουμε, η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, έτσι ώστε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του και η συνέπεια, σχετικά με την παράδοση του έργου. Είμαστε στη διάθεση σας, για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα μας! Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INFOTECH IMPORTS - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ανάπτυξη λογισμικού κινητών συσκευών αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και ανεξαρτήτως συσκευής. Κύριος σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Μαζί, θα οραματιστούμε και θα σχεδιάσουμε μια στρατηγική με τη λογική της ουσιαστικής και αληθινής επικοινωνίας ώστε να επικοινωνηθούν τα σωστά μηνύματα στου κατάλληλους ανθρώπους, προσφέροντάς τους λύσεις. Μην το σκέφτεστε συνεργαστείτε μαζί μας για να φτάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑT AE - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας εργασίες ανάπτυξης λογισμικού για τις κινητές σας συσκευές. Από τότε που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας περισσότερα από 20 ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το λογισμικό που επιθυμείτε και να εγγυηθούμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία, πληθώρα σχετικών εργασιών. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και την συνέπειά μας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και δείτε την εταιρεία σας, να ανθίζει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες της και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους τεχνικούς διαφόρων κλάδων, με σκοπό την προώθηση της εταιρείας σας στο διαδίκτυο. Μαζί μας, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε οικονομικά και γρήγορα μία λειτουργική συσκευή με μακροχρόνια λειτουργικότητα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας σας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνια εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού κινητών με εντυπωσιακά αποτελέσματα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Μέσα από το ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που διαθέτουμε μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την καμπάνια σας και να αποκτήσετε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από πελάτες. H εταιρία μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο και τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες γιατί αποσκοπούμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και όχι σε ευκαιριακές και πρόχειρες λύσεις που δεν ωφελούν κανέναν. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι τόσο από το επίπεδο των υπηρεσιών όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AUTOMATION LINK Ε.Π.Ε - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με το έμπειρο προσωπικό της φέρνει εις πέρας εργασίες ανάπτυξης λογισμικού. Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης μας διότι παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός τους γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι εργασίες μας ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα τους στηρίζονται στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των πελατών και της εταιρείας μας. Προτιμήστε μας και λάβετε αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TUODY SOFTWARE - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού κινητών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Καλύπτουμε κάθε ιδιαιτερότητα κλάδου ή προϊόντος και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. H σύγχρονη και προσεγμένη ολοκλήρωση της εργασία σας είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, προχωράμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την άρτια τεχνογνωσία μας και την πολυετή μας πείρα. Βασικός στόχος είναι η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων στον πελάτη και η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε μία έμπειρη ομάδα συνεργατών και δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις που συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της εταιρείας σας. Τα αποτελέσματα που σας παραδίδουμε είναι ανώτερης ποιότητας και οι τιμές μας προσιτές. σε σχέση με την προσφερόμενη αξία. Στόχος μας η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MEGATRON HELLAS - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει άμεσες λύσεις στον τομέα της ανάπτυξης του λογισμικού των κινητών με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης, η πείρα και η κοινή λογική είναι τα όπλα μας, τα οποία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι ώστε να διατηρούμε την διαχρονική σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό το λόγο, παρέχουμε στους πελάτες μας μόνο ολοκληρωμένες και άρτιες υπηρεσίες καθώς και συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη για την επίτευξη των δικών τους στόχων. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IP PROCESS - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ανάπτυξη λογισμικού των κινητών σας αποτελεί τον τομέα μας και καθημερινά εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εγγυόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία στην διαδικασία σε όλα τα στάδια και παρέχουμε λύσεις που διακρίνονται από επαγγελματισμό και ποιότητα εργασίας. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όποια επιθυμία σας και να δημιουργήσουμε ονειρικά, πρωτότυπα αποτελέσματα, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές σας. Αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, τήρηση προσυμφωνηθέντων και χρονοδιαγραμμάτων, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για αξιόπιστες λύσεις. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!</

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IDOCTORPHONE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έχοντας εργαστεί σε δεκάδες έργα και δοκιμαστεί κάτω από αρκετά πιεστικές και απαιτητικές συνθήκες, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου σας στο χρόνο του, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές. Συνδυάζουμε πολυετή πείρα με άρτια τεχνογνωσία και εξασφαλίζουμε για εσάς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και η εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ