3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η iNTERAD, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε από το 2000 στον χώρο της κατασκευής εφαρμογών και της γραφιστικής. Θεμελιώδη χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, είναι η γνώση των τεχνολογιών διαδικτύου, καθώς και η συγκεκριμένη ανάλυση και προσέγγιση της κάθε περίπτωσης, ξεχωριστά. Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Πονηράκος - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω εργασίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους είναι αυτό που κάνει και εμένα υπερήφανο για τη δουλειά μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Χρυσοβέργης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, DevelopLight, παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ