16 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαράδες & Κλειδαράς Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από τους επαγγελματίες Κλειδαράδες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι


24 ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΕΙΔΑΡΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην εταιρεία μας παρέχονται κλειδαροτεχνικές υπηρεσίες (αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών, τοποθετήσεις ασφαλών κλειδαριών, αντι-διαρρηκτική προστασία, ανοίγματα οικιών, αυτοκινήτων, κατασκευή κλειδιών οικιών και αυτοκινήτων). Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και διακρινόμαστε από τις ασφαλής και εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε. Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τον αρχικό τεχνικό εξοπλισμό, εγγυώνται την άριστη εκτέλεση των εργασιών. Η επιχείρηση παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε όλο το νομό Αττικής και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών της. Διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, που περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αποτελούμε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο μας, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι επαγγελματίας κλειδαράς και καθημερινά αναλαμβάνω και φέρνω εις πέρας εργασίες τοποθέτησης κλειδαριών ασφαλείας αλλά και κατασκευής κλειδιών για τον χώρο σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα που ξαφνιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μου εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μου πελατολόγιο, που με επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Στη διάθεσή σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας για να σας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές. Επιλέξτε εμένα και την ομάδα μου για επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα, με διάρκεια ζωής στον χρόνο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ Α - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην εταιρεία μας με αντικείμενο δραστηριότητας τα κλειδιά και κλειδαριές, λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας ή των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε ανοίγματα οικιών - αυτοκινήτων, καταστημάτων, πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, αλλαγές κάθε τύπου κλειδαριών και πολλά άλλα. Απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής μας εργασίας, το πιστό και ικανοποιημένο μας πελατολόγιο, που μας επιλέγει κάθε φορά, για όποια σχετική εργασία, θέλει να ολοκληρώσει. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει ιδιαίτερο βάρος στην άμεση εξυπηρέτηση, ώστε να σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση αντιγραφή κλειδιών ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν χαθεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΖΙΑΚΚΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω ποιοτικά αποτελέσματα στο πρόβλημα της τοποθέτησης κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογου κλειδιού. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους, αναλαμβάνουμε παντός τύπου άνοιγμα κλειδαριών από πόρτες σπιτιών, αυτοκινήτων έως και κλειδαριών ασφαλείας. Χαρακτηριζόμαστε από εχεμύθεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη και τον χώρο του.Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στον προκαθορισμένο χρόνο και οι προσιτές τιμές που προσφέρονται στους πελάτες. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας και ασφάλειας, σε τιμές που συμφέρουν και λύστε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα, που σας απασχολεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΡΑΨΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε προϊόντα, όπως Κλειδιά και Κλειδαριές, υψηλής ποιότητας και αναγνωρισμένης φήμης, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και υπευθυνότητα και όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό! Επιπλέον, το αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και τις φιλικές - ανταγωνιστικές τιμές μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες της ποιοτικής, συνεχώς αναβαθμιζόμενης, εξυπηρέτησης των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΝΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στα Κλειδιά και Κλειδαριές και γενικότερα σε ό,τι αφορά την προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που επεκτάθηκε και σε δεύτερο κατάστημα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με νέου απαραβίαστου τύπου σε θωρακισμένες πόρτες, επισκευές κλειδαριών παλαιού τύπου καθώς και άνοιγμα αυτών, την αντικατάσταση σε σούστες - κυπριά θυρών, καθώς επίσης την πιστή αντιγραφή κλειδιών (απλά και με immobilizer) και τηλεκοντρόλ. Τέλος, τοποθετούμε θωρακισμένες πόρτες, συστήματα συναγερμού και ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου εισόδου. Επιλέξτε με για εργασίες εγγυημένης ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και επωφεληθείτε άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΥΡΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία αναλαμβάνει άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες τοποθέτησης και κατασκευής κλειδιών και κλειδαριών που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χώρου σας και να σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό! Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEYSTAMP - ΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας με έδρα το Περιστέρι, δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας από το 1990. Πέρα από την πολύχρονη πείρα μας στα κλασικά θέματα της κλειθροποιίας όπως κλειδιά-κλειδαριές-ανταλλακτικά θυρών-μηχανισμούς επαναφοράς-διαρρήξεις-επισκευές κ.α. Ασχολούμαστε και με προηγμένα συστήματα ασφαλείας και αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία, όποια εργασία μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Σας προσφέρουμε γρήγορη και άμεση αντιγραφή κλειδιών ακόμα και στις περιπτώσεις που έχουν χαθεί, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΖΙΑΚΚΑΣ Δ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κλειδιών και κλειδαριών. Με γνώμονα την εμπειρία και τις γνώσεις μας, έχουμε καταφέρει να δίνουμε άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την ασφάλεια του σπιτιού σας που αφορά απλές ή θωρακισμένες πόρτες. Αντικαθιστούμε άμεσα όλες τις παλιές κλειδαριές με νέες υψίστης ασφαλείας. Ανοίγουμε όλων των ειδών τις πόρτες αλλά και τα αυτοκίνητα και επισκευάζουμε κλειδαριές θυρών και αυτοκινήτων. Διαθέτοντας αυτόματα μηχανήματα κοπής κλειδιών και χρησιμοποιώντας original κλειδιά, φροντίζουμε η αντιγραφή των κλειδιών σας να είναι πάντα σωστή. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Πρωταρχικός μας στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας προσδοκία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριών και παραγωγής κλειδιών ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο της κλειθροποιίας και κατέχω μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους άνοιγμα. Σε όλες τις δουλειές που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον πελάτη την ασφάλεια που αναζητά σε γρήγορους χρόνους και χαμηλά κόστη.Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο αντικείμενο. Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για το χώρο σας. Προτιμήστε μας και δεχτείτε μόνιμες, λειτουργικές και ασφαλείς λύσεις, αντάξιες των προσδοκιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στα κλειδιά και κλειδαριές. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στην ασφάλεια οικιακών και επαγγελματικών χώρων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ανάγκη. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, θωρακισμένη πόρτα, γκαραζόπορτα, χρηματοκιβώτιο κ.τ.λ., η εταιρεία μας θα διασφαλίσει την απόλυτη προφύλαξη των χώρων σας, χάρη στον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει. Επιλέγοντας εμάς, σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας! Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα και αποτελεσματικά την εργασία σας και να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΟΥΚΙΑ ΜΠΑΘΡΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στα κλειδιά και κλειδαριές. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στην ασφάλεια οικιακών και επαγγελματικών χώρων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ανάγκη. Προϊόντα υψηλής αισθητικής, εγκεκριμένων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που εντάσσονται ομαλά σε κάθε περιβάλλον και εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια σας, ενώ οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνονται πάντα βάση των αναγκών σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις από τις ποιοτικές εργασίες μας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς! Βρισκόμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΛΕΙΔΑΡΑ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην εταιρεία μας παρέχονται κλειδαροτεχνικές υπηρεσίες (αλλαγές κλειδιών και κλειδαριών, τοποθετήσεις ασφαλών κλειδαριών, αντι-διαρρηκτική προστασία, ανοίγματα οικιών, αυτοκινήτων, κατασκευή κλειδιών οικιών και αυτοκινήτων). Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και διακρινόμαστε από τις ασφαλής και εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε. Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με τον αρχικό τεχνικό εξοπλισμό, εγγυώνται την άριστη εκτέλεση των εργασιών. Η επιχείρηση παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε όλο το νομό Αττικής και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών της. Διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο, που περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, υπουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Αποτελούμε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο μας, καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος και αξιόπιστος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της κλειθροποιίας. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία σε κάθε είδους ανοίγματα, είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε είδους εργασίας για εσάς. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στον προκαθορισμένο χρόνο και οι προσιτές τιμές που προσφέρονται στους πελάτες. Είμαι σε διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ώρο, θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας και να σας προσφέρω λειτουργικά, ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Λειτουργούμε πάντα άμεσα και εντός χρονοδιαγράμματος, ενώ παράλληλα σεβόμαστε τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Εξυπηρετούμε επί 24ώρου βάσεως, έχοντας τόσα χρόνια απόλυτη προτεραιότητα το σεβασμό στο πρόσωπο και στην ασφάλεια του πελάτη μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ, προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας, για τους οικιακούς ή επαγγελματικούς σας χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πολλά έτη και μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, οι άψογες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα εργασίας σε κάθε περίπτωση. Η εξυπηρέτηση και η παροχή εξατομικευμένων συμβουλών, που προσφέρουμε στους πελάτες μας και μετά το πέρας της συνεργασίας μας, είναι κάποια από τα στοιχεία μας που μας έχει διατηρήσει ψηλά στις προτιμήσεις τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαράδες & Κλειδαράς - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τοποθέτηση των κλειδαριών και των κλειδιών στον χώρο σας είναι η προτεραιότητά μου και εξασφαλίζω για εσάς άμεσα και εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου αποτελέσματα. Η επιχείρησή μας συνεχώς εξελίσσεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα για να προσφέρω ασφάλεια στους πελάτες της. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε, γιατί πρωταρχικός σκοπός μας, είναι η ικανοποίησή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαράς - Κλειδαράδες Περιστέρι - 16 top επαγγελματίες