15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Νίκος Γιάννος - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών και καμινάδων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τζάκια ασφαλή και με αυξημένη απόδοση θερμότητας

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Παπανίκου (ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ) - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η κατασκευαστική εταιρεία μας, Οικία και Δομή, αναλαμβάνει τον καθαρισμό των τζακιών και καπνοδόχων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ομάδα μας πλαισιώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες που δουλεύουν μαζί προκειμένου να σας προσφέρουν τη βέλτιστη και πιο κερδοφόρα λύση. Χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά υλικά και μας διέπει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός για όποια δουλειά αναλαμβάνουμε. Εξασφαλίζουμε για εσάς τέλεια λειτουργικά τζάκια και στεκόμαστε δίπλα σας ότι κι αν χρειαστείτε. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας αναθέσετε και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει καθαρισμούς οικιακών τζακιών και καμινάδων. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. Επιδιώκουμε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΕΝΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε άμεσες και οριστικές λύσεις στον καθαρισμό του τζακιού σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Συνδυάζουμε εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, με υλικά εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου που διασφαλίζουν την καθαριότητα του τζακιού σας και την σωστή λειτουργία του. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Νίκος Περιστέρης και μαζί με την έμπειρη ομάδα τεχνικών με την οποία συνεργάζομαι, παρέχουμε άμεσες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και υπεύθυνα. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις οποιασδήποτε εργασίας έχουμε αναλάβει. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να προτείνουμε λύσεις με βάση το προσωπικό στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε τόσο επαγγελματικούς όσο και ιδιωτικούς χώρους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και περιμένουμε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΣΤΙΑ - ΤΖΑΚΙΑ & BBQ ΑΕ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας στέκεται δίπλα στις ανάγκες των πελατών της για καθαρισμό των τζακιών τους στον επαγγελματικό και οικιακό τους χώρο. Με την μεγάλη μας πείρα μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε κάθε αίτημα των πελατών μας και να παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους και την ασφάλεια που προσφέρουν. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε με τον εξοπλισμό εγγυημένης ποιότητας που διαθέτουμε, σε κάθε αίτημά σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΠΙΝΑΚΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος τεχνικός και αναλαμβάνω τον πλήρη καθαρισμό των τζακιών σας με γνώμονα την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μου από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσω την καθημερινότητά σας και να σας παρέχω ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Παρέχω εξατομικευμένες και συμφέρουσες λύσεις και οι πελάτες μου με προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνω στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε με και θα φέρω εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΡΜΟΞΥΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική μας εταιρεία προσφέρει και υπηρεσίες καθαρισμού του τζακιού σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να παρέχουμε ποιοτικά έργα. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι σε κάθε εργασία μας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασία μας αποτελούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για αποτελέσματα ανθεκτικά στον χρόνο και την χρήση. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ION ENERGY - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει τον καθαρισμό του τζακιού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. Επιδιώκουμε την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Δημήτριος Στράτος και εδώ και χρόνια αποτελώ την πρώτη επιλογή στον καθαρισμό του τζακιού και της καπνοδόχου σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Έχω αναλάβει πληθώρα διαφορετικών περιπτώσεων και έχω αναπτύξει ένα άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μου πελατολόγιο, έτοιμο να επιβεβαιώσει τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας μου. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η Αγγελική Παναγιωτακοπούλου και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για τον επαγγελματικό καθαρισμό του τζακιού στον χώρο σας και εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο πολλά έτη και διαθέτουμε την πείρα να αντιλαμβανόμαστε πολύ άμεσα τις απαιτήσεις του χώρου μας. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MAGMA STORES - ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Η. - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή σας μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον τομέα και μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας παρέχουμε ασφαλείς και ζεστούς χώρους. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για τον σεβασμό που δείχνουμε στο πρόσωπό τους. Επιλέξτε μας και θα φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΙΠΙΝΑΚΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Λεωνίδας Πιπινάκης, έμπειρος επαγγελματίας στον καθαρισμό των τζακιών σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαθέτω τον εξοπλισμό και τα υλικά να ανταποκριθώ σε κάθε σας απαίτηση με μοναδικό σκοπό να σας παραδώσω ασφαλή και υψηλής αποδοτικότητας αποτελέσματα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα εξαιρετικής αποδοτικότητας στην θέρμανση του χώρου σας. Περιμένω να δώσω λύσεις στις εργασίες σας και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΡΕΖΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Κρέζος και παρέχω ολοκληρωμένες απαντήσεις για τον καθαρισμός του τζακιού του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμε για χρόνια στο Περιστέρι, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τζακιών και εξειδικευμένους συνεργάτες, έτοιμους να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Χαρακτηριζόμαστε από τη σχολαστική μας εργασία και από τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούμε. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΕ - ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Περιστέρι Αττική 121 34

Ο καθαρισμός των τζακιών σας αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και καθημερινά παρέχουμε άμεσες και εγγυημένες λύσεις στους πελάτες μου. Εξελισσόμαστε παρακολουθώντας τις νέες μεθόδους και τεχνικές στον χώρο μας και πλέον έχουν τελειοποιήσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων μας. Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας και τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά με άμεσες και εγγυημένες λύσεις και πάντα με προτεραιότητα τις επιθυμίες των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ