3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Hosting Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Νίκος Πονηράκος - Hosting

Hosting - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Έχω εμπειρία με το διαδίκτυο από το 2000, τότε που οι λύσεις ήταν ελάχιστες και οι γνώστες του χώρου ακόμα λιγότεροι. Τα μυστικά της επιτυχίας μου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ειλικρίνεια αλλά και η απόλυτη αφοσίωση που δείχνω στους πελάτες μου, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση αφού έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες τους είναι αυτό που κάνει και εμένα υπερήφανο για τη δουλειά μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Χρυσοβέργης - Hosting

Hosting - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, DevelopLight, παρέχει υπηρεσίες για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της προώθησης εταιριών στο διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρήστος Γεωργίου - Hosting

Hosting - Περιστέρι Αττική 121 34

Η SoftLoop προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη λειτουργική φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Από το 2011 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο, με γνώμονα την ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής οι οποίες απευθύνονται κυρίως στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οι πελάτες μας, δεν αντιμετωπίζονται ως πρόσκαιρα συναλλασσόμενοι αλλά ως σημαντικοί συνεργάτες με τους οποίους επιδιώκουμε να συνάψουμε επαγγελματικές σχέσεις διαρκείας και εμπιστοσύνης. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και μαζί τους αναπτυσσόμαστε εμείς και οι πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ