15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Klima 1 - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Klima 1, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόβλημα της επισκευής και της εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης από το 2001, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, βαθιά τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό. Διαθέτουμε συνεργεία που αποτελούνται από αδειούχους επαγγελματίες, πιστοποιημένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Ε.Ε. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας. Περιμένουμε καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί με το κλιματιστικό σας και να του χαρίσουμε την χαμένη του λειτουργικότητα με τιμές ασυναγώνιστες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ηλεκτρολογικών και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία, πρωταρχικό στόχο θέτουμε την υψηλή ποιότητα του έργου. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας και να εξασφαλίσουμε για εσάς λειτουργικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Gas Climattica Νικόλαος Καραμούζης - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Gas Climattica, εγκαθιστά και επισκευάζει το κλιματιστικό σας στον χώρο που επιθυμείτε. Με εμπειρία 40 ετών στον χώρο της ενεργειακής επιθεώρησης και με γνώμονα τις τεχνολογικές εξελίξεις και την εξοικονόμηση ενέργειας, θα δώσουμε γρήγορα λύσεις σε ο,τι αφορά την ενεργειακή κατάσταση του χώρου σας και θα παρέχουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις στον τομέα του κλιματισμού. Στόχος μας, είναι η σωστή εξυπηρέτηση σας από τους εξειδικευμένους μηχανικούς και τα έμπειρα συνεργεία μας και η ικανοποίηση σας από τις αξιόπιστες ενεργειακές εφαρμογές μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας καθημερινά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Λαλάς - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Απόστολος Λάλας και δίνω οριστικές λύσεις στην επισκευή ή την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την κάλυψη των αναγκών σας. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Τυλιγάδας - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, TBService, προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματιστικού σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και φροντίζουμε να στεκόμαστε δίπλα τους έπειτα από το πέρας της κάθε εργασίας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η αγάπη του προσωπικού μας για την εργασία του καθώς και οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μας τιμές. Εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Σταματίου - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Clima center με τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες της, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αποτελούνται από τεχνικούς, που βρίσκονται για πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν αναλάβει την επισκευή και εγκατάσταση διαφορετικών μοντέλων. Με βαθιά τεχνογνωσία και γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, θα βρεθούμε στο πλάι σας, όποτε μας χρειαστείτε, για να δώσουμε λειτουργικά αποτελέσματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Είμαστε επαγγελματίες στην δουλειά μας και γι' αυτό σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας και ολοκληρώνουμε πάντα της εργασία μας παρέχοντας εγγυημένα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κοκκίνης Δημήτριος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του κλιματιστικού σας με προτεραιότητα την ευχαρίστηση των πελατών μου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Οι πελάτες μας μας προτιμούν για την άμεση ανάληψη της εργασίας τους και την παροχή εξειδικευμένων και λειτουργικών προτάσεων που θα τους εξασφαλίσουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Είμαστε δίπλα σας να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία άμεσα και υπεύθυνα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γραμμένος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, SABA ELECTRIC ΕΠΕ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του κλιματιστικού σας εδώ και χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, θα έρθουν στο χώρο σας και θα σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας αλλά και προτάσεις για τη μακροβιότητά και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις με εγγυημένα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας και εξασφαλίζουν πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Ανανεώνουμε καθημερινά τον εξοπλισμό μας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Τα στοιχεία για τα οποία οι πελάτες μας μας προτιμούν και μας επιλέγουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο των πελατών και οι ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίησή σας τόσο με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όσο και με εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Επιλέξτε μας για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο και εμείς θα σας ικανοποιήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Παναγιώτης Χατζηθεοδοσίου και είμαι εδώ να δώσω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Η μεγάλη πείρα που διαθέτω μου δίνει τη δυνατότητα να προτείνω έξυπνες και μακροχρόνιες λύσεις για τον πελάτη. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά που τα προμηθεύομαι από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και ο εξοπλισμός μου ανταποκρίνεται και στις πιο δύσκολες εργασίες. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, την οργάνωση και την συνέπεια και φυσικά στις τιμές που φροντίζω να είναι προσιτές για τους πελάτες μου. Είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να σας εξυπηρετήσω και να βελτιώσω την καθημερινότητά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Γεώργιος Μπαιρακτάρης και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και υπεύθυνα. Η πολύχρονη εμπειρία μου στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών και ο υψηλός βαθμός τεχνογνωσίας μου, μου δίνουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας γιατί θέλω τα κλιματιστικά που αναλαμβάνω να είναι πλήρως λειτουργικά για πολλά χρόνια. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Περιμένω καθημερινά να δώσω ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής λειτουργικότητας συσκευές που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο δύσπιστους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Βασίλης Τυλιγαδάς και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού εύκολα και γρήγορα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε μοντέλο άμεσα. Ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μου και για τα νέα μοντέλα της αγοράς, για να μπορώ να ανταποκριθώ σε κάθε πρόκληση που μου παρουσιάζεται. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον οργάνωση. Δίνω βάση στο σεβασμό του χώρου και του χρόνου του πελάτη και προτείνω συμφέρουσες λύσεις με οικονομικές τιμές. Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματικές και συμφέρουσες εργασίες κλιματισμού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΙΔΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Αριστείδης Βενετσάνος και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού στον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιοδήποτε μοντέλο και να δώσω λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Χαρακτηρίζομαι για τις λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις που προτείνω στους πελάτες μου. Στοχεύω σε άριστη λειτουργικότητα των κλιματιστικών και σε ευχαριστημένους πελάτες που θα θελήσουν περαιτέρω συνεργασία μαζί μου. Οι τιμές ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να με προτιμήσετε. Είμαι έτοιμος καθημερινά να ανταποκριθώ στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMA 1 - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά το σπίτι σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Η μεγάλη μας πείρα σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, δίνει απολύτως λειτουργικά αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές. Μπορούμε να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και μακροχρόνια συνεργασίας. Αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για εκείνους η πλήρως λειτουργικές συσκευές και τους εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά να δώσουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΛΛΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι ο Δελλής Μιχαήλ και είμαι εδώ να δώσω λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σας. Διαθέτω εμπειρία, τεχνογνωσία και ευγένεια χαρακτήρα που με κάνουν να ξεχωρίζω ανάμεσα στους υπόλοιπους ψυκτικούς. Εγγυώμαι μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα ενώ παράλληλα εξασφαλίζω την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι η εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και επιδιώκω να την εξασφαλίζω προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Περιστέρι - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά