15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Τηλεόρασης


Γιώργος Γραμμένος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, SABA ELECTRIC ΕΠΕ, αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή της τηλεόρασης σας. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, θα έρθουν στο χώρο σας και θα σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας αλλά και προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν κάθε εργασία με αγάπη και μεράκι και παρακολουθούν τις εξελίξεις στον τομέα τους ώστε να είναι βέβαιοι ότι παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στο πρόβλημά σας αρκεί αν μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Βλαχούλης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Digital Stores παρέχει τεχνική υποστήριξη σε επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και τις πιο δύσκολες επισκευές. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οικιακές και επαγγελματικές ανάγκες. Οι πελάτες μας, μας προτιμούν γιατί συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εξασφαλίζουμε γι' αυτούς μακροχρόνια αποτελέσματα. Προτιμήστε μας αν ψάχνετε μία ολοκληρωμένη λύση στην επιδιόρθωση της συσκευής σας που θα κρατήσει αρκετά χρόνια και από την πρώτη δοκιμή θα πειστείτε για την αποτελεσματικότητά μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Nασόπουλος - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Billnas1 αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο προσφέρει υπεύθυνες επαγγελματικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες, με γνώμονα την ποιότητα και την οικονομία. Αντιμετωπίζουμε άμεσα οποιαδήποτε βλάβη και επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα της αγοράς.Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας και να εξασφαλίζουμε λειτουργικά αποτελέσματα. Μπορείτε να φέρετε από μόνοι σας την τηλεόραση στο κατάστημά μας και η διάγνωση να είναι δωρεάν. Όλες μας οι εργασίες καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Επιλέξτε μας και δεν θα απογοητευθείτε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση της τηλεόρασης σας. Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητα και χαμηλού κόστους και η ευγένεια και ο σεβασμός που δείχνουμε απέναντι στον πελάτη. Στοχεύουμε σε επαγγελματικά αποτελέσματα και σε ευχαριστημένους πελάτες. Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Γιώργος Πατσιώτης και δίνω λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων όλων των ειδών και εταιριών, γρήγορα, με επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα ορθής λειτουργίας.Η πολυετής πείρα μου και η άρτια τεχνογνωσία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου και επιδιώκω να επαναφέρω άμεσα την λειτουργικότητα στην τηλεόρασή τους. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ενός άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος και μιας εργασίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SERVICE TV - ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Φιλιόπουλος Ιωάννης και η επιχείρησή μου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις επισκευές και τις εγκαταστάσεις τηλεοράσεων. Κατέχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιδιορθώσεων ηλεκτρονικών ειδών και έχω αντιμετωπίσει επιτυχώς πολλές προκλήσεις. Ακολουθώ τη ροή της τεχνολογίας ώστε να μπορώ να εξυπηρετώ τους πελάτες μου σε γρήγορους χρόνους. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια και η ποιότητα στην εργασία μου και αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα για τα οποία με προτιμούν οι πελάτες μου. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω εγγυημένες και οικονομικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΟΛΟΣ SERVICE - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλές υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασή σας στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας που παραδίδουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Διαθέτω προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό και ερχόμαστε στο χώρο σας για να επισκευάσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά την τηλεόραση σας αλλά και να σας την παραδώσουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αναπτύξουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίες με τους πελάτες μας και να εξασφαλίσουμε γι'αυτούς λειτουργικές τηλεοράσεις. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IREPAIR ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με συνέπεια και υπευθυνότητα προτείνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του πελάτη. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τα νέα μοντέλα της αγοράς για να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα που θα ευχαριστούν πλήρως τον πελάτη και θα είναι απόλυτα λειτουργικά. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και θα διαπιστώσετε από την πρώτη δοκιμή ότι θα ευχαριστηθείτε απόλυτα από το αποτελέσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENIUS SYSTEMS - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ομάδα μας προτείνει ολοκληρωμένες και εγγυημένες υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεοράσεων άμεσα και οικονομικά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αξιόπιστες λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και άρτια τεχνογνωσία που μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας και στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Για την επισκευή της τηλεόρασης σας, η σίγουρη λύση είναι η εταιρεία μας. Αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε την αγαπημένη σας συσκευή και να αποκαταστήσουμε την σωστή λειτουργία της. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από τη βαθιά τεχνογνωσία μας και από την επιμονή για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα. Δίνουμε προσοχή στην λεπτομέρεια και όλα αυτά με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την άμεση εξυπηρέτηση που προσφέρουμε και το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Είμαστε έτοιμοι όλο το 24ωρο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΤΑΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες επισκευής και επιδιόρθωσης της τηλεόρασης σας με συνέπεια και υεπυθυνότητα. Διαθέτω πολυετή παρουσία στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών συσκευών, γνωρίζοντας τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στη λειτουργικότητα του προϊόντος σας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια μου προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη μου. Σκοπός μου είναι να εξασφαλίσω για τους πελάτες μου την πλήρη λειτουργικότητα της τηλεόρασής τους στον μικρότερο δυνατό διάστημα και με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Περιμένω καθημερινά αν φέρω εις πέρας την εργασία σας και να σας ευχαριστήσω απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAMANTIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Μαζί με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης τηλεόρασης, στον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο, γρήγορα και με επαγγελματισμό. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας και αναλαμβάνουμε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, μέσα από την παροχή ολοένα και υψηλότερης ποιοτικά εργασίας. Στοχεύουμε στην παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και σε ευχαριστημένους πελάτες. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τιμές που θα πείσουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κλήμης - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κλήμης και είμαι έτοιμος να προτείνω εγγυημένες και συμφέρουσες λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της τηλεόρασής σας άμεσα και οικονομικά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών μπορώ να αντιληφθώ γρήγορα το πρόβλημα και να αντεπεξέλθω άμεσα. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στον τομέα μου και φροντίζω να ενσωματώνω νέες τεχνικές και μεθόδους έτσι ώστε να διασφαλίζω την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου και την λειτουργικότητα των τηλεοράσεών τους. Συνδυάζω συνέπεια και οργάνωση με χαμηλές τιμές και απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIGICOPY - ΤΑΧΜΙΤΖΟΓΛΟΥ - ΖΥΓΟΥΡΗ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις τηλεοράσεων με συνέπεια και αξιοπιστία. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών ειδών παρέχουμε απόλυτη ποιότητα στην εργασία μας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ανταλλακτικά που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Χαρακτηριζόμαστε για τους γρήγορους χρόνους παράδοσης και δεχόμαστε τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα αποτελεί ο σεβασμός που δείχνουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Τηλεοράσεων

Επισκευή Τηλεόρασης - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής και εγκατάστασης της τηλεόρασης σας και εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Λειτουργώ εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, προσφέρω προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα εργασίας.Το αποτέλεσμα της εργασίας μου είναι επαγγελματικό, ασφαλές και λειτουργικό. Ανανεώνω τον εξοπλισμό μου για να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να φέρω εις πέρας κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών μου, ώστε να μου ξανά εμπιστευτούν εργασία στο μέλλον. Επιλέξτε με και η επιλογή σας αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Εγκατάσταση και Επισκευή Τηλεόρασης Περιστέρι