15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Στεγνωτηρίου Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για αυτή την επισκευή


Απόστολος Λαλάς - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου ρούχων σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ προσπαθώντας να παρέχω αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία και να γίνετε ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μου! Με στόχο πάντα την υψηλότερη κάλυψη των αναγκών σας, είμαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Γραμμένος - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση και την επισκευή του στεγνωτηρίου ρούχων σας. Οι άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έρχονται στο χώρο σας και προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα της συσκευής σας, δίνοντας προτάσεις για τη μακροβιότητά της και την οικονομική λειτουργία αυτής. Έχοντας εμπειρία 35 ετών στο χώρο, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα. Η διάγνωση της βλάβης γίνεται άμεσα, με ανταγωνιστικές τιμές και στόχος μας είναι μια ασφαλής, εγγυημένη και οικονομική επιλογή για εσάς. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΟΜΑΤ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μου διαθέτει το προσωπικό και τον εξοπλισμό να προτείνει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον του πελάτη, δίνουμε συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η εργατικότητα, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα. Συνδυάζουμε προσωπικό με ευγένεια χαρακτήρα και μεγάλη εμπειρία, ενώ παράλληλα διατηρούμε τις τιμές μας σε προσιτά για την εποχή επίπεδα. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας το πολυάριθμο πελατολόγιο μας το οποίο είναι πλήρως ικανοποιημένο και πιστό από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Περιμένουμε να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας εύκολα και με αποτελεσματικό τρόπο αρκεί να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SABA ELECTRIC ΕΠΕ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με το πολυμελές, άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, προσφέροντας αποτελέσματα εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη μας. Κατέχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα όποτε μας χρειαστείτε. Η άψογη, από όλες τις απόψεις, εξυπηρέτηση είναι η καλύτερη διαφήμισή μας και έχει ικανοποιήσει, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Προτιμήσατε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους ικανοποιημένους μας πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία πολλών χρόνων που μου δίνει την δυνατότητα να ανταπεξέρχομαι σε κάθε δυσκολία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε συμφέρουσες λύσεις και να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας πάντα με γνώμονα την ευχαρίστησή σας. Η φιλοσοφία μας είναι πελατοκεντρική, για αυτό θέτουμε προτεραιότητα μας τις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις, ανώτερης ποιότητας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας δώσουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ Σ. - ΜΠΟΤΩΝΗΣ Δ. ΟΕ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι προσφέρουν άμεσες και πλήρως επαγγελματικές λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη, δίνουμε εγγυημένες λύσεις και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με τιμές ασυναγώνιστες και μακροχρόνια αποτελέσματα! Διαρκώς ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Προσφέρουμε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και εκπλαγείτε θετικά από το λειτουργικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CENTURY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία,την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης στεγνωτηρίου ρούχων, με αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Κατέχω πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών και μπορώ να αφουγκραστώ τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του πελάτη μου και να λειτουργώ ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα, τα έργα μου να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα στον πελάτη. Σκοπός μου είναι να εξελίσσω τις υπηρεσίες μου και να αφήνω τους πελάτες μου πλήρως ικανοποιημένους έτσι ώστε να επιδιώκουν να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Βρίσκομαι δίπλα σας και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Επιλέξτε με για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΟΛΟΣ SERVICE - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Με την 20ετή εμπειρία της, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, λειτουργώντας άμεσα και υπεύθυνα. Έχει διεκπεραιώσει πληθώρα σχετικών εργασιών και μπορεί να αναλάβει με επαγγελματισμό, όποια εργασία της αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Παρέχει άμεση τεχνική εξυπηρέτηση τόσο σε ιδιώτες καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες, με γραπτή εγγύηση ενός έτους για κάθε επισκευή. Μπορούμε να αναλάβουμε την επιδιόρθωση και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, αποτελεσματικά και με εγγυημένη επιτυχία. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAMANTIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προτείνει συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας με ιδιαίτερη προσοχή στο συμφέρον του πελάτη. Με συνέπεια και η υπευθυνότητα στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια τους και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή πορεία στον κλάδο και εδώ και χρόνια παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας, άμεσα και υπεύθυνα. Έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτω μου δίνει απολύτως λειτουργικά αποτελέσματα. Συνδυάζω προσοχή στη λεπτομέρεια με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και πάντα αφήνω τους πελάτες μου ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώ τα προσυμφωνηθέντα και σέβομαι τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προτείνω λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για το πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POWER ELECTRIC - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία που έχει να κάνει με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας ανά πάσα στιγμή το χρειαστείτε. Εταιρική μας αποστολή είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, καθώς και η άρτια υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και η εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η ευγένεια και η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα είναι τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Εμπιστευτείτε μας για ολοκληρωμένη λύση στο πρόβλημά σας,σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας γρήγορα, με επαγγελματισμό και εγγυημένα αποτελέσματα ορθής λειτουργίας, αλλά και τις εργασίες επισκευής του, για όποια πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή ενός άκρως επαγγελματικού αποτελέσματος και μιας εργασίας που ξεπερνά τις προσδοκίες του εκάστοτε πελάτη. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας και επαγγελματισμού. Απόδειξη της ορθής εργασίας μας η πληθώρα των ικανοποιημένων και πιστών πελατών, που μας εμπιστεύονται κάθε εργασία τους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΤΑΣ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και ασχολούμαι με την επισκευή και την εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας παρέχοντας συμφέρουσες και ολοκληρωμένες λύσεις άμεσα και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια, οργάνωση και επαγγελματισμό και τα αποτελέσματα που δίνω είναι απόλυτα λειτουργικά. Συνδυάζω εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υψηλό βαθμό τεχνογνωσία και οικονομικές τιμές. Είμαι έτοιμος να δώσω άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που έχετε με το στεγνωτήριο σας και να σας παραδώσω μια άκρως λειτουργική συσκευή, ανθεκτική και ασφαλής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Επισκευή & Εγκατάσταση Στεγνωτηρίων

Επισκευή Στεγνωτηρίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση του στεγνωτηρίου σας και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλα σας τα αιτήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Βρισκόμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή Στεγνωτηρίου Περιστέρι - Οι 15 καλύτεροι