15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή Κουζίνας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες για Εγκατάσταση και Επισκευή Κουζίνας


Φίλιππος Στούκας - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής για κουζίνες και φούρνους. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου ανταποκρινόμαστε 24 ώρες το 24ωρο και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο σε κατοικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες για τα “έξυπνα σπίτια”, προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Σας υποσχόμαστε πως μετά την επισκευή ο φούρνος και η κουζίνα σας θα λειτουργεί σαν καινούργια, για πολύ καιρό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Απόστολος Λαλάς - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω την επισκευή ή την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας, προσφέροντας ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν χρόνια. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών έχω έρθει αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά περιστατικά και γνωρίζω πως να τα αντιμετωπίσω αποτελεσματικά. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμάς πάντοτε μια πρόκληση που μας κινητοποιεί να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να διατηρούμε την προτίμηση των πελατών μας. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κοκκίνης Δημήτριος - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης για τη κουζίνα και τον φούρνο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε με τις καθημερινές σας εργασίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας.προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ταιριάζουν με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Καθημερινά δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο και σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που χρησιμοποιώ, δίνω λειτουργικά αποτελέσματα. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μου αλλά και των συνεργατών μου αποτελούν εχέγγυα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαι η λύση στην εγκατάσταση και επισκευή της κουζίνας σας οικονομικά και αποτελεσματικά! Επιλέξτε με και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μου, που προσφέρονται πάντα σε προσιτές τιμές! Στόχος μου είναι να έχω ευχαριστημένους πελάτες που θα θελήσουν να έχουμε περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΤΑΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έτοιμος καθημερινά να ασχοληθώ με συνέπεια και υπευθυνότητα με το να δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Συνδυάζω έμπειρους τεχνικούς με εξοπλισμό και ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και δίνω τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας που μας δίνουν αποτελέσματα εντυπωσιακά για τους πελάτες μας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχουμε άμεσες και συμφέρουσες λύσεις. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Στέκομαι δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας για οτιδήποτε χρειαστείτε και ανταποκρίνομαι άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και υπεύθυνα.Διαθέτουμε τις κατάλληλες μεθόδους, ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών και μεράκι για δουλειά. Σκοπός μας είναι η παροχή λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του πελάτη. Φροντίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του. Οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή! Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε στον εργασιακό ή και προσωπικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAMANTIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας προτείνει συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις για την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και οικονομικά. Με συνέπεια και η υπευθυνότητα στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και διακρίνονται από αποδοτικότητα, ασφάλεια και αντοχή. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια τους και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALEX- FAN - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας. Διαθέτουμε μεγάλη πείρα στον χώρο και μπορούμε να ανταποκρίνομαι σε όλα τα μοντέλα αποτελεσματικά. Εξυπηρετούμε άμεσα και λειτουργούμε με γνώμονα την ευχαρίστηση του πελάτη και δίνουμε εντυπωσιακά και λειτουργικά αποτελέσματα. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον τα καλύτερα υλικά. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε! Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις, που συμφωνούν πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλα σας τα αιτήματα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που στοχεύουν σε αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Συνδυάζουμε άριστη ποιότητα εργασιών με εξοπλισμό και ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και τους προσφέρουν μακροζωία. Βρισκόμαστε δίπλα σας να δώσουμε λύσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν! Επιλέξτε μας και μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εργασίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CENTURY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει, με συνέπεια και αξιοπιστία,την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας ανεξαρτήτως μοντέλου και σε πολύ προσιτές τιμές. Λειτουργούμε γρήγορα και αξιόπιστα, ενώ χαρακτηριζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας αίτημα και να προσφέρει στις συσκευές σας την λειτουργικότητα που χρειάζονται. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Βρισκόμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MUSTAIR ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει οικονομικές και συμφέρουσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρία πολλών χρόνων μπορούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε συμφέρουσες λύσεις και να ικανοποιήσουμε όλες σας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας πάντα λειτουργώντας με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας. Σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογες των προτιμήσεων σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας δώσουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα και στις καλύτερες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι επαγγελματίας με πολυετή παρουσία στον κλάδο και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχω μεγάλη εμπειρία στον χώρο και διαθέτω κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά μεγάλης αντοχής που δίνουν λειτουργικά αποτελέσματα. Προτείνω συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις και σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Τα κύρια χαρακτηριστικά που με κάνουν να ξεχωρίζουν ως επαγγελματία είναι ο σεβασμός που δείχνω σε κάθε εργασία και η συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα. Σέβομαι τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μου και φροντίζω να στέκομαι δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών. Περιμένω ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσω και να δώσω άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την κουζίνα του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ Σ. - ΜΠΟΤΩΝΗΣ Δ. ΟΕ - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι προσφέρουν άμεσες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη, δίνουμε εγγυημένες λύσεις και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Συνδυάζουμε εμπειρία χρόνων με τιμές ασυναγώνιστες και μακροχρόνια αποτελέσματα! Διαρκώς ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε τεχνικά και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με την εξέλιξη των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων. Προσφέρουμε τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ποιοτικές, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη και εκπλαγείτε θετικά από το λειτουργικό και ανθεκτικό αποτέλεσμα, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΟΛΟΣ SERVICE - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας ή του φούρνου σας, στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η επιχείρηση μου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και χρησιμοποιώ ανταλλακτικά εξαιρετικής ποιότητας. Διαθέτω προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον τομέα αυτό και ερχόμαστε στο χώρο σας για να επισκευάσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά την κουζίνα ή τον φούρνο σας, αλλά και να σας την παραδώσουμε! Διακρίνομαι από άμεση εξυπηρέτηση, χρησιμοποιώ ποιοτικά ανταλλακτικά, λειτουργώ εντός χρονοδιαγράμματος και σέβομαι τις προτιμήσεις των πελατών μου και τις ανάγκες του χώρου του. Προτιμήστε με και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αντάξιες των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POWER ELECTRIC - Εγκαταστάσεις Κουζίνας

Επισκευή Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας σας άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτω ειδικευμένους τεχνίτες που μπορεί να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και να δώσουν λύσεις ακόμη και στα φαινομενικά πιο δύσκολα προβλήματα. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και στην ασφάλεια και λειτουργικότητα της ηλεκτρικής σας κουζίνας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ