9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κινητού & smartphone


Χρήστος Παγούνας - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία, Tel4you, αναλαμβάνει την επισκευή κινητών τηλεφώνων & tablet. Διαθέτουμε 5 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του σέρβις και δεχόμαστε όλα τα γνωστά μοντέλα της αγοράς. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι άριστα καταρτισμένη και αναλαμβάνει υπεύθυνα και εγγυημένα την ασφαλή και ταχύτατη επισκευή της συσκευής σας. Σεβόμαστε το χρόνο και τα χρήματά σας και επιδιώκουμε σε κάθε συναλλαγή μας να είμαστε συνεπείς και άψογοι επαγγελματίες απέναντί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

iGarage Service & More - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της συσκευής. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις αλλά και οι ανταγωνιστικές μας τιμές. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Βλαχούλης - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση μου, Digital Stores, ειδικεύεται στην επισκευή και την αποκατάσταση κινητών και tablet. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα μέσα στην πάροδο του χρόνου, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις πιο δύσκολες επισκευές. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλειος Nασόπουλος - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Billnas1 αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού τηλεφώνου ή του tablet σας. Με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο προσφέρει υπεύθυνες επαγγελματικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες, με γνώμονα την ποιότητα και την οικονομία. Αντιμετωπίζουμε άμεσα οποιαδήποτε βλάβη και επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα της αγοράς. . Όλες μας οι εργασίες καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GX MOBILE - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην GX MOBILE επισκευάζουμε όλα τα κινητά και τα smartphones άμεσα και αποτελεσματικά. Όποιο και να είναι το πρόβλημα εκτελούμε την επισκευή με γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Παρέχουμε και την επισκευή στο χώρο σας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με οικονομικές τιμές και λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαστε η λύση στην επισκευή κινητού!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XPRESS MOBILE SERVICE - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη όταν μας χρειάζεστε στην επισκευή του κινητού ή του smartphone σας άμεσα και οικονομικά. Η εγγυημένη εργασία και η γρήγορη εξυπηρέτηση αναδεικνύουν την ποιότητα των εργασιών μας και κατ’ επέκταση την εμπιστοσύνη που κερδίζουμε από τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελέσματα εντυπωσιακά και συσκευές απόλυτα λειτουργικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MR - MOBILE. GR - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρέια μας, εξειδικεύεται στις επισκευές κινητών τύπου smartphone αλλά και tablet. Βρισκόμαστε στον χώρο του σέρβις κινητών τηλεφώνων πολλά χρόνια και δεχόμαστε όλες τις γνωστές μάρκες της αγοράς αλλά και τις λιγότερο γνωστές. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα της επισκευής, την εμπειρία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε τη συσκευή από το χώρο σας και να σας την επιστρέψουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IDOCTORPHONE - ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις Επισκευές Κινητών και smartphone με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό που δίνει πλήρως λειτουργικές λύσεις. Διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, την γρήγορη και ασφαλή εκτίμηση της βλάβης και την ταχύτατη επισκευή της, εγγυημένα, υπεύθυνα. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με αποτελέσματα λειτουργικά και εντυπωσιακά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TEL4YOU ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Επισκευή κινητών & smartphone

Επισκευή κινητού - Περιστέρι Αττική 121 34

Στην επιχείρησή μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών για πολλά χρόνια και έχουμε στο ενεργητικό μας πολλούς ικανοποιημένους πελάτες. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα, προσπαθώντας πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη λύση. Οι πελάτες, μας εμπιστεύονται γιατί επισκευάζουμε γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κινητού Περιστέρι - 9 επαγγελματίες για smartphone
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…