15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Sala Paradeisos Σπύρος Μπότσαρης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Σάλα Παράδεισος, παρέχει ποιοτικές προτάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Το Σάλα Παράδεισος, είναι ένας υπέροχος χώρος που διατίθεται για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Καλύπτουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις αλλά και επαγγελματικού ύφους όπως παρουσιάσεις εταιρειών, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα. Το Σάλα Παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση περισσότερα από 320 άτομα καθιστά. Σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Think Forward M. IKE - - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, Γκαλερί του Μεζέ, αναλαμβάνει διοργανώσεις εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο των εκδηλώσεων και η ομάδα μας αποτελείται από πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς επαγγελματίες, με βαθιά πείρα για το αντικείμενο. Σε κάθε περίσταση που πραγματοποιούμε για εσάς, επιλέγουμε η ποιότητα των υλικών μας να είναι άριστη και μαγειρεύουμε μόνο με ελληνικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλαδα. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και οι οικονομικές μας τιμές αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία μας επιλέγουν οι πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας χαρίσουμε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ CATERING - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τη διοργάνωση του επίσημου τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα. Μοναδικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CRICOS SUPPORT - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η ομάδα μας καθημερινά προτείνει δημιουργικές ιδέες στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό να εξασφαλίσει για τους πελάτες της εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα από τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά μας. Ο εξοπλισμός μας έχει δοκιμαστεί και έχει καταφέρει να τις φέρει εις πέρας όλες τις εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είμαστε σε ετοιμότητα καθημερινά όλο το 24ωρο να δώσουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με σκοπό να ευχαριστήσει του πελάτες της και να τους χαρίσει όμορφες αναμνήσεις. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων ατόμων με πολυετή εμπειρία στις εκδηλώσεις που μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εκδήλωση είτε αφορά επαγγελματικές εκδηλώσεις είτε προσωπικές στιγμές. Στοχεύουμε σε ικανοποιημένους πελάτες και σε άμεσα αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα που προσφέρουμε. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών. Εμπιστευθείτε μας για επαγγελματικά και οικονομικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ENTRATA ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποτελούν οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Προτείνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον του πελάτη και του παρέχουν τέλεια αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης μαζί του. Επιλέξτε μας για εκδηλώσεις που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στις αναμνήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ HALL - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την απόλυτη οργάνωση στις εκδηλώσεις σας. Με γνώμονα τις ανάγκες και το συμφέρον του πελάτη προτείνουμε δημιουργικές και οικονομικές λύσεις. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με την παράδοση επαγγελματικών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που επιθυμείτε και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HAPPY MUSIC - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε οριστικές λύσεις στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να εξασφαλίσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και να σχεδιάσουμε ονειρικά events. Σεβόμαστε τον χρόνο του πελάτη και εξασφαλίζουμε για εκείνον μία εκδήλωση που να ταιριάζει στην αισθητική και το γούστο του. Φροντίζουμε να παραδίδουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Η ευχαρίστηση των πελατών μας και των καλεσμένων τους είναι για εμάς πρωταρχικός μας στόχος. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την δική σας εκδήλωση και να σας παρέχουμε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευθεί!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ Α ΚΟΝΔΥΛΗΣ Π ΟΕ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί τον τομέα ειδίκευσής μας και καθημερινά ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας τα events των ονείρων τους. Φροντίζουμε το προσωπικό μας να εκπαιδεύεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Σκοπός μας, είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους. Εξασφαλίζουμε μία τέλεια και πλήρως οργανωμένη εκδήλωση. Η ευχαρίστησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε με άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XK RENTAL - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Βρισκόμαστε έτοιμοι καθημερινά να παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.Επιθυμούμε να μας εμπιστευθείτε για κάθε σας εκδήλωση και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με υψηλή αποδοτικότητα στα συστήματα που χρησιμοποιούμε στην διοργάνωσή σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST WESTERN ILISIA HOTEL - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και καθημερινά αναλαμβάνουμε να δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις φαινομενικά πιο απαιτητικές εκδηλώσεις και να τις μετατρέψουν σε αξέχαστε μέρες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε μια πλήρως οργανωμένη εκδήλωση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DONATI Ε.Π.Ε. - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες προτάσεις διοργάνωσης εκδηλώσεων σε εκπληκτικούς χώρους που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα και με εντυπωσιακό εξοπλισμό. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις για το συμφέρον σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και δημιουργικές προτάσεις άμεσα και υπεύθυνα. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα του προσωπικού μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VIEWHALL ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Βρισκόμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας εργασίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με συνέπεια και υπευθυνότητα. Είμαστε στον χώρο τα τελευταία χρόνια και εργαζόμαστε σκληρά έτσι ώστε να παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα και να τους χαρίσουμε την εκδήλωση που επιθυμούν. Έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώσει πολλές εκδηλώσεις ποικίλου βαθμού δυσκολίας και πολλών απαιτήσεων και με σωστή οργάνωση και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, έχουμε καταφέρει να είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας. Η ικανοποίηση μας είναι η χαρά του πελάτη όταν δικαιώνεται που μας επέλεξε και η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για φαντασμαγορικές, ρομαντικές, χαρούμενες και πρωτότυπες εκδηλώσεις. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε!<

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FESTIVAL BALLOONS - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Βρισκόμαστε στην περιοχή του Περιστερίου και εδώ και χρόνια παρέχουμε εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με εντυπωσιακούς χώρους που καλύπτουν το προσωπικό σας γούστο και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι προτεραιότητα για εμάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εκδήλωση. Φροντίζουμε να εξελίσσουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας προτιμήσετε.Περιμένουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα άμεσα και αποτελεσματικά. Εμπιστευθείτε και θα έχετε ότι επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KAXON ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Δίνουμε οριστικές λύσεις στην αναζήτησή σας για υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε άριστες τιμές με συστήματα που λειτουργούν άψογα και διοργάνωση που διακρίνεται για την προσοχή και την οργάνωση. Οι πελάτες μας επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με μακροχρόνια αντοχή. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Περιμένουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας ικανοποιήσουμε απόλυτα με τις υπηρεσίες μας. Προτιμήστε μας και τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Περιστέρι