3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Περιστέρι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ CATERING - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Τα ζαχαροπλαστεία - Catering, Γλυκιστήρι, προσφέρουν γευστικές λύσεις για τη διοργάνωση του επίσημου τραπεζιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1979, αναλαμβάνοντας να δημιουργήσουμε τις πιο ξεχωριστές απολαύσεις για κάθε εκδήλωση σας. Από τούρτες γάμου μέχρι 3D δημιουργίες, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και η διάθεση μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Sala Paradeisos Σπύρος Μπότσαρης - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Σάλα Παράδεισος, παρέχει ποιοτικές προτάσεις για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας. Το Σάλα Παράδεισος, είναι ένας υπέροχος χώρος που διατίθεται για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας για μια ονειρεμένη δεξίωση. Καλύπτουμε εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις αλλά και επαγγελματικού ύφους όπως παρουσιάσεις εταιρειών, συνέδρια, επαγγελματικά δείπνα. Το Σάλα Παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση περισσότερα από 320 άτομα καθιστά. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Think Forward M. IKE - - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρηση, Γκαλερί του Μεζέ, αναλαμβάνει διοργανώσεις εκδηλώσεων, προσωπικών και επαγγελματικών. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον κλάδο των εκδηλώσεων και η ομάδα μας αποτελείται από πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς επαγγελματίες, με βαθιά πείρα για το αντικείμενο. Σε κάθε περίσταση που πραγματοποιούμε για εσάς, επιλέγουμε η ποιότητα των υλικών μας να είναι άριστη και μαγειρεύουμε μόνο με ελληνικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλαδα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Περιστέρι