3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΩΤΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι διατροφολόγος-διαιτολόγος και η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα.Το εξοπλισμένο διαιτολογικό γραφείο μας παρέχει δυνατότητες πραγματοποίησης όλων των τελευταίων επιστημονικών μετρήσεων (Λιπομέτρηση, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού (RMR), που σκοπό έχουν την καλύτερη αξιολόγηση και τον βέλτιστο χειρισμό κάθε περιστατικού. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΡΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστημένο πελατολόγιο. Στο χώρο μας εφαρμόζονται καινοτόμα διατροφικά προγράμματα που στόχο έχουν την απώλεια και τη διατήρηση του σωματικού βάρους μέσω τεχνικών που βασίζονται στη τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση επιθυμητού αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΑΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι διατολόγος- διατροφολόγος, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών. Παρέχω εφαρμοσμένα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης φυσιολογικών και παθολογικών καταστάσεων. Αναλαμβάνω και τις επισκέψεις κατ' οίκον σε περιστατικά με προβλήματα υγείας, που δεν τους επιτρέπεται η μετακίνηση στον χώρο μας! Επιλέξτε με για μόνιμη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και εγγυημένη ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Περιστέρι - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι