15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


NUTRI WEST - ΖΗΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στα προγράμματα διατροφής με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών του. Με πρότυπο τη Μεσογειακή Διατροφή και οδηγό τις εξελίξεις στην επιστήμη της διαιτολογίας, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια και χωρίς στερήσεις. Το διατροφικό πρόγραμμα συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων και του Βασικού Μεταβολισμού σας, ενώ είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής σας. Σε κάθε Συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις, για σωστή παρακολούθηση της Βελτίωσης Σύστασης του Σώματος. Η μεθοδικότητα, η υποστήριξη και η διατροφική εκπαίδευση, αποτελούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μόνιμα αποτελέσματα. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έτοιμη καθημερινά να δώσω λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί με την διατροφή σας. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΕΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ MSC - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες προτάσεις διατροφής με εξαιρετικά αποτελέσματα.Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Στόχος μου είναι η σωστή ενημέρωση γύρω από τον τομέα της διατροφής, (γιατί δυστυχώς υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση), ώστε ο πελάτης να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να γίνει τρόπος ζωής του η σωστή διατροφή, χωρίς φυσικά να υποφέρει και να δυσκολεύει τη ζωή του!Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NUTRIMED ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε καθημερινά έτοιμοι να αναλάβουμε ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μας και η εγγύηση εργασίας, που παρέχουμε είναι κάποιοι από τους λόγους που έχουμε σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μας αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μας. Εγγυόμαστε την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε μας για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - NUTRITION SCIENCE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Το γραφείο μας βρίσκεται κοντά σας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τις ανάγκες σας. Παρέχουμε ό,τι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο στον τομέα της διατροφικής αξιολόγησης, της ρύθμισης του βασικού μεταβολισμού, καθώς και της πολυτμηματικής ανάλυσης σύστασης σώματος. Οι λύσεις που βρίσκουμε για σας είναι απόλυτα ανθρώπινες, εξατομικευμένες και πάντα με γνώμονα την επίτευξη της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Σκοπός μας είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και θα εντυπωσιαστείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΓΕΛΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η επαγγελματίας που αναζητάτε για ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής και δίνω εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους αλλά και η διαμόρφωση μιας σωστής σχέσης με το φαγητό και τη διατροφή καθώς και η οργάνωση μιας ισορροπημένης διατροφής σε καθημερινό επίπεδο προσαρμοσμένης στο δικό σας τρόπο ζωής και στις δικές σας ανάγκες. Με διαιτολόγιο σχεδιασμένο αποκλειστικά για το δικό σας σωματότυπο και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σας και τις δικές σας απαιτήσεις μπορείτε να καταπολεμήσετε εύκολα, γρήγορα και οριστικά τα περιττά κιλά χωρίς στερητικές δίαιτες που δεν υπόσχονται αποτέλεσμα. Είμαι στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσω και να σταθώ δίπλα σας σε όλη την διαδικασία και για ότι χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΩΤΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι στο Περιστέρι στον τομέα της διατροφής παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΑΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι διατολόγος- διατροφολόγος, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών. Παρέχω εφαρμοσμένα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης φυσιολογικών και παθολογικών καταστάσεων. Αναλαμβάνω και τις επισκέψεις κατ' οίκον σε περιστατικά με προβλήματα υγείας, που δεν τους επιτρέπεται η μετακίνηση στον χώρο μας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν και γι΄αυτά με επιλέγουν οι πελάτες μου είναι η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου και το γεγονός ότι στέκομαι δίπλα τους σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Επιλέξτε με για μόνιμη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και εγγυημένη ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΡΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστημένο πελατολόγιο. Στο χώρο μας εφαρμόζονται καινοτόμα διατροφικά προγράμματα που στόχο έχουν την απώλεια και τη διατήρηση του σωματικού βάρους μέσω τεχνικών που βασίζονται στη τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς. Καθ όλη την διάρκεια του προγράμματός σας έχετε προσωπική παρακολούθηση από τη διατροφολόγο και ψυχολογική υποστήριξη. Πρωταρχικός μου στόχος η επίτευξη και διατήρηση επιθυμητού αποτελέσματος. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LIGHT LIFE - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε εγγυημένες λύσεις στην βελτίωση της διατροφής σας και των καθημερινών συνηθειών. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου και παρέχω άμεσες λύσεις στα προγράμματα διατροφής που επιθυμείτε να ακολουθήσετε σεβόμενη πάντα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μου. Διατηρώ δικό μου γραφείο εδώ και χρόνια και ασχολούμαι με θέματα, όπως: Ειδικές διατροφές για ανθρώπους με ασθένειες, Έγκυες, Βρέφη - νήπια - παιδιά, για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, τη φυτοφαγία, καθώς επίσης αντιμετωπίζω και την αύξηση βάρους και την παχυσαρκία. Επίσης πραγματοποιώ ετήσιο έλεγχο και σωματομετρήσεις. Μοναδικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Σέβομαι την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις τους και φροντίζω να τους παρέχω ευέλικτα προγράμματα διατροφής ώστε να μην νιώθουν ότι πιέζονται. Βρίσκομαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας αρκεί να με επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΩΤΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι διατροφολόγος-διαιτολόγος και η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα.Το εξοπλισμένο διαιτολογικό γραφείο μας παρέχει δυνατότητες πραγματοποίησης όλων των τελευταίων επιστημονικών μετρήσεων (Λιπομέτρηση, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού (RMR), που σκοπό έχουν την καλύτερη αξιολόγηση και τον βέλτιστο χειρισμό κάθε περιστατικού. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η πολυετής εμπειρία, ο επαγγελματισμός αλλά και η ψυχολογική υποστήριξη στους πελάτες μου. Περιμένω καθημερινά να σας αναλάβω με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προτιμήστε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡ. ΚΑΝΕΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να δώσω λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις. Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Χαρακτηρίζομαι για την στενή παρακολούθηση της διατροφικής πορείας των πελατών μου και την ευγένεια στον χαρακτήρα μου. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι η Μαρία Καρατζά, έμπειρη διαιτολόγος διατροφολόγος και ασχολούμαι με την παροχή εξατομικευμένων διατροφολογικών συμβουλών με στόχο την ευεξία και την επίτευξη καλύτερης ζωής των ασθενών μου. Παρέχω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής αντιμετώπισης παχυσαρκίας ενηλίκων, προγράμματα επανάκτησης φυσιολογικού βάρους σε ελλιποβαρή άτομα και συμβουλές για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και οι οικονομικές μου τιμές αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Όλα τα παραπάνω εκτελούνται μέσω προγράμματος συμβουλευτικής, με στόχο την αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, πάντα με προσιτές τιμές. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΦΥΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Περιστέρι Αττική 121 34

Το κέντρο μας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στα προγράμματα διατροφής που επιθυμείτε με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προσφέρουμε, μέσω της διατροφής, λύσεις αντιγήρανσης και καλύτερης ποιότητας ζωής με εξαιρετικά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για μία νέα αντιμετώπιση στο θέμα της υγείας και ευεξίας, όπου η έμφαση δίνεται στην πρόληψη, μέσω φυσικών λύσεων. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Όλα τα προγράμματα της κλινικής είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις επιμέρους ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι η υγεία των πελατών μας και η ικανοποίησή τους από το αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας αρκεί να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Περιστέρι - 15 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι