13 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις οικιακές και εταιρικές σας ανάγκες. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν το πράσινο στη ζωή τους. Επιλέξτε μας και επωφεληθείτε στο έπακρον από τις συμφέρουσες προσφορές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Oscar Καλαντζής - - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επαγγελματική και άκρως επιτυχημένη εργασία βιολογικού καθαρισμού, που θέλετε να πραγματοποιήσετε, στο προσωπικό ή και εταιρικό σας χώρο. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να δώσει την λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Με πολυετή εμπειρία, εξειδίκευση και μεγάλη θέληση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, είμαστε στη διάθεση σας με σκοπό να σας προσφέρουμε λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις σας. Η κάθε μας δουλειά, χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας εργασία, σε τιμές που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης αλλά και ο σεβασμός για το χώρο του πελάτη μας. Επιλέξτε μας για εργασίες, που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους, από την χρήση ποιοτικών υλικών, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θεόδωρος Καούνης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς εσωτερικών χώρων, με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματικό αποτέλεσμα, τα τελευταία χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πιστό και απόλυτα ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας, πελατολόγιο, που είναι η καλύτερη απόδειξη του επαγγελματισμού και της ποιοτικής εργασίας, που προσφέρουμε. Με άμετρο επαγγελματισμό, συνέπεια και φροντίδα για το χώρο σας, με μεθόδους καθαρισμού ‘φιλικούς’ προς τη προστασία του περιβάλλοντος και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρουμε σε προσιτές τιμές το αποτέλεσμα που επιζητείτε! Προτιμήστε μας για βιολογικό καθαρισμό ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας και εκπλαγείτε θετικά και από τις τιμές, που προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREENWAY - ΣΟΥΜΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας 30 χρόνια τώρα, χάρη στην άριστη κατάρτιση και τις εξειδικευμένες φόρμουλες, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών , των στρωμάτων σας και των επίπλων του σαλονιού σας. Πιστεύουμε ότι τα χαλιά, ανέκαθεν, συνέβαλλαν στη ζεστασιά της ατμόσφαιρας του σπιτιού και αποτελούν παράλληλα ένα ιδιαίτερο αισθητικό στοιχείο. Ωστόσο, η καθημερινή ζωή βλάπτει τα χαλιά, καθώς σκόνη και αλλεργιογόνοι μικρο-οργανισμοί εγκλωβίζονται στις ίνες και αποτελούν εστίες παθογένειας. Τα χαλιά μας αξίζουν. Ο βιολογικός καθαρισμός τους δεν είναι απλή υπόθεση. Επιλέξτε εμάς, γιατί απαιτεί τόσο τεχνογνωσία, όσο και εξειδικευμένο εξοπλισμό και δεν θα σας απογοητεύσουμε από την παρεχόμενη εργασία μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΕΪΖΙΔΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες συνδυαστικές υπηρεσίες, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία, την διαφοροποίηση και την καινοτομία στον τομέα καθαρισμού.Η πολιτική της εταιρείας μας ακολουθεί τις αρχές του σεβασμού προς το περιβάλλον και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά σε όλους τους τομείς λειτουργίας της επιχείρησης. Χαρακτηριζόμαστε από ολοκληρωμένη παρεχόμενη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνάει τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας. Τα αποτελέσματα εργασιών που προσφέρουμε διακρίνονται από αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία σε κάθε έργο βιολογικού καθαρισμού, που αναλαμβάνουμε. Από εμάς θα λάβετε εγγυημένα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άμεση εξυπηρέτηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΕΡΟΤΡΙΒΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματικές υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Η οικογενειακή μας επιχείρηση ξεκίνησε απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία, με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού! Δραστηριοποιούμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, συνδυασμένες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Το Ταπητοκαθαριστήριο μας με εμπειρία 30 ετών, εγγυάται το βιολογικό και οικολογικό καθαρισμό των χαλιών και Φύλαξη των μοκετών, των φλοκατών και των κιλιμιών σας, καθώς και την άμεση παραλαβή και παράδοσή τους σε όλη την Αττική. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υγρά απορρυπαντικά, εγκεκριμένα, βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά, σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα και, όλα αυτά, με τις πιο χαμηλές τιμές. Επιπλέον η εταιρεία μας που απαρτίζεται από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό απολυμαίνει και καθαρίζει επιτόπου σαλόνια και στρώματα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές και ξεγνοιάστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δίνει την λύση στο πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού, που αντιμετωπίζετε! Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως σχετική εργασία και οι υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Τα μηχανήματα μας είναι σύγχρονα και τα υλικά μας ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Δίνουμε άμεση και οικονομική λύση στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε, προσφέροντάς σας, χώρους καθαρούς! Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, ώστε να μας επιλέξει ξανά στο προσεχές μέλλον, για μια ακόμη εργασία βιολογικού καθαρισμού, που θέλει να εκτελέσει, στο χώρο του. Επιλέξτε μας και απαλλαγείτε από μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνους οργανισμούς που ζουν στα χαλιά και στα στρώματα σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών, του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των καθαρισμών εσωτερικών χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη. Στο κέντρο των δραστηριοτήτων μας θέτουμε τον πελάτη και κύριο μέλημά μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή του και η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας. Οι λύσεις που προτείνουμε συμφωνούν πάντα με τις προτιμήσεις, τις ανάγκες σας και την τσέπη σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SMS CLEAN - ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας με 15ετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου χαλιών - μοκετών, σας προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού αυτών, στα μέτρα σας. Στα πλαίσια της ανάπτυξης της επιχείρησης τα τελευταία 10 χρόνια, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και τη φύλαξη των χαλιών και των μοκετών σας, πάντα με ποιότητα και την καλύτερη τιμή της αγοράς. Αναλαμβάνουμε, επίσης, βιολογικούς καθαρισμούς σε παπλώματα, κουβέρτες και φλοκάτες, με ελεγμένα οικολογικά απορρυπαντικά. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο και πεπειραμένο τεχνικό προσωπικό, που μπορεί να αναλάβει πληθώρα σχετικών εργασιών. Οι ικανοποιημένοι μας πελάτες, που μας επιλέγουν διαρκώς, είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERT CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού του σαλονίου σας και των χαλιών, προσωπικών ή επαγγελαμτικών χώρων. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας. Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - X CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας και μπορεί να δώσει άμεση και άκρως επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Τα ταπητοκαθαριστήρια μας με εμπειρία 40 χρόνων και κύριο αντικείμενο τον καθαρισμό χαλιών, πρωτοπορούν στον χώρο τους και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένες μεθόδους καθαρισμού. Με μέλημά μας τη διατήρηση χρωμάτων και την άψογη συντήρηση, χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον. Εξοπλίζοντας τα ταπητοκαθαριστήριά μας με έναν εκσυγχρονισμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, ο καθαρισμός χαλιών γίνεται για εμάς μία εύκολη υπόθεση, υιοθετώντας τους κατάλληλους χειρισμούς, για αποτέλεσμα που καλύπτει μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αλλεργιογόνες ουσίες, η σκόνη και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στο χαλί είναι στοιχεία που απειλούν όχι μόνο τη δική σας υγιεινή αλλά και του χώρου σας. Έτσι εμείς συνεισφέρουμε στη διατήρησή της, αποκλείοντας περιπτώσεις αλλοίωσης στην ποιότητα του υφάσματος. Επιλέξτε μας για όλα τα παραπάνω, αλλά και γιατί προσφέρουμε στους πελάτες μας ειδικές τιμές στην αγορά καινούργιων χαλιών, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων εμπορίας χαλιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

JIMMYS WASH - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με τις εργασίες βιολογικού καθαρισμού του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Στα τόσα χρόνια πορείας μας, έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους, είδους, αλλά και δυσκολίας. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για αυτή την εργασία και διαθέτοντας σύγχρονα εργαλεία και εγγυημένα ποιοτικά υλικά, κάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, να μοιάζει παιχνιδάκι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Περιστέρι