15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Απολύμανση - Απεντόμωση


Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Το συνεργείο μας παρεμβαίνει άμεσα με οικολογικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις που στοχεύουν στην απομάκρυνση και την τελική εξολόθρευση του σκόρου. Η καταπολέμηση των σκόρων πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία, ακόμα και όταν κρύβονται σε ντουλάπια με τρόφιμα.Η φιλοσοφία της εταιρείας μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την συνέπεια και την αγάπη για το αντικείμενο. Διαθέτουμε οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με επαγγελματισμό και τον δικό σας βιολογικό καθαρισμό. Τα δικά σας αισθητικά και λειτουργικά κριτήρια είναι ο πήχης που πρέπει να ξεπεράσουμε. Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η ελκυστική τιμολογιακή πολιτική μας, ώστε να μπορούν όλοι να έχουν υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας που απαρτίζεται από γεωπόνους και απολυμαντές ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους μόλυνσης από μύγες επισκέπτεται τον χώρο σας και αφού εντοπίσει τις Εστίες Μυγών χρησιμοποιεί σκευάσματα νέας γενιάς προκειμένου να διενεργήσει μια ασφαλή και αποτελεσματική απεντόμωση και απολύμανση για μύγες. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Μοναδικός μας στόχος είναι η εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα και τα χρήματά τους να αποτελούν επένδυση για τον χώρο τους. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Μάλλιος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Με εμπειρία από το 2006 η απολυμαντική εταιρείας μας σας απαλάσει αποτελεσματικά από την παρουσία των ενοχλητικών μυρμηγκιών με άμεση καταπολέμηση βάσει ειδικών εντομοκτόνων. Έχοντας ως αρχές μας τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αντιμετώπιση του χώρου σας σαν το δικό μας χώρο, καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε για σας πολυκατοικίες, δημόσια κτίρια, γραφεία, τζάμια, οικοδομές και νεόδμητα διαμερίσματα. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και εγγυώμαι πλήρη λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή αν σας εξυπηρετήσω και να δώσω εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ρούσσος - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την εξάλλειψη ή απώθηση, όλων των ανεπιθύμητων τρωκτικών και ερπετών που μπορεί να υπάρχουν σε μια κατοικία ή σε ένα επαγγελματικό χώρο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μας στόχος η απόλυτη ικανοποίησή του.Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Μας χαρακτηρίζει η ευγένεια προς τον πελάτη αλλά και ο σεβασμός για τον χώρο του. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε! Είμαστε η κατάλληλη λύση στην απεντόμωση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε εργασία απολύμανσης - απεντόμωσης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξυγίανσης χώρων.Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας πάντα τα προσυμφωνημένα με τον πελάτη μας. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ειδικευμένων συνεργείων μας και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουμε άριστα αποτελέσματα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Προτιμήστε μας, για ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN GUARDIA - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της καταπολέμησης παρασίτων (απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες).Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Εξυπηρετεί οικιακούς και εταιρικούς χώρους. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η ασφάλεια της δημόσιας υγείας αποτελούν μέρος των αρχών λειτουργίας. Επιπλέον, έμφαση δίνεται στις βιολογικές μεθόδους καταπολέμησης και στην ολοκληρωμένη διαχείριση των χώρων. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ομάδα Γεωπόνων και εκπαιδευμένων τεχνικών. Το προσωπικό διαθέτει εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση. Βρισκόμαστε καθημερινά σε ετοιμότητα για εγγυημένες λύσεις με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - ECO PEST CONTROL - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απεντομώσεις και απολυμάνσεις με σκοπό την κάλυψη των εταιρικών και προσωπικών σας αναγκών. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός μας είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Μοναδικός μας σκοπός είναι η εξασφάλιση σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEVER SERVICE & ADMINISTRATION - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΚΙΜΟΣ HEALTH SERVICES - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Έχοντας αποκτήσει απαράμιλλη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχουμε αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας. Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOUSE CARE - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνω τις εργασίες που σχετίζονται με την απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας και διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο τα τελευταία χρόνια. Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, φέρνουμε εις πέρας την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Ένας υπεύθυνος χημικός έρχεται στο χώρο σας για να διώξει τα ενοχλητικά ζωύφια που σας κάνουν άνω κάτω με την παρουσία τους! Η ευγένεια του χαρακτήρα του προσωπικού μας και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας αποτελούν τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Οι τιμές είναι χαμηλές και επιπλέον προσφέρουμε ειδικές τιμές για πακέτα απεντόμωσης κοινόχρηστων χώρων και διαμερισμάτων. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα, τρωκτικά και μικρόβια. Όλες οι εργασίες γίνονται βάσει των ευρωπαϊκών κανονισμών HACCP και ΕΦΕΤ.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Alpha Απολυμαντική - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις - μυοκτονίες. Για κάθε περίπτωση προσβολής, στις απολυμάνσεις χώρων δίδεται ασφαλής, επιστημονικά τεκμηριωμένη, σύγχρονη και αποτελεσματική λύση. Χρησιμοποιούμε χημικές και οικολογικές μεθόδους απολύμανσης, με χρήση εγκεκριμένων ουσιών υψηλής τεχνολογίας και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον. Όλοι οι Γεωπόνοι της εταιρείας μας είναι πτυχιούχοι και δίνουν ιδιαίτερη σημασία τους οικιακούς πελάτες, με τα ευαίσθητα προβλήματα που παρουσιάζει η κάθε περίπτωση, αλλά και στους εταιρικούς πελάτες, με τα διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο παρασίτων.Η εταιρεία μας είναι πλέον μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο των απολυμάνσεων, γιατί είναι η μοναδική που δίνει Εγγύηση εφαρμογής στις εργασίες της. Είμαστε πλάι στο πελάτη, στο πρόβλημα που έχει, και σε καμιά περίπτωση δεν τον αφήνουμε στην τύχη του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΠΕΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις, ξεκινώντας το 1974 ως μία από τις πρώτες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σε κτίρια και πολυκατοικίες. Η εταιρεία μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξειδικευμένα συνεργεία και σύγχρονο εξοπλισμό, για τη διενέργεια εφαρμογών απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική, υπό την επίβλεψη ειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι τα κορυφαία της αγοράς. Πρόκειται για σύγχρονα, νέας γενιάς σκευάσματα, με την έγκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Μετά από κάθε εφαρμογή, εκδίδουμε πιστοποιητικό εργασιών απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, κατάλληλο για κάθε χρήση. Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΝΤΑΗΣ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης του χώρου σας. Πραγματοποιούμε απεντόμωση και απολύμανση, που θα διώξει από τον χώρο σας κατσαρίδες και άλλα περιπατητικά έντομα, με φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και τα κατοικίδια, εγκεριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό!Υπερτερούμε του ανταγωνισμού, διότι το προσωπικό μας είναι μόνιμο, με αποτέλεσμα, να μπορεί να έχετε έναν έμπιστο και γνώριμο συνεργάτη, για την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου σας. Σε εμάς θα βρείτε το δικό σας άνθρωπο, που θα σας δώσει άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AROIL HELLAS Α.Ε. - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας που παρέχουμε αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι μας πελάτες. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

POULIAS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Απεντομώσεις

Απολύμανση - Περιστέρι Αττική 121 34

H εταιρεία μας που ειδικεύεται στις Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες, διαθέτει πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία, εξειδικευμένο συνεργείο και, χρησιμοποιώντας τελευταίου τύπου μηχανήματα και υλικά, έχει λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα περιβαλλοντολογικής συνείδησης, εφαρμόζουμε ειδικές διαδικασίες αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων από τις εργασίες μας υπολείμματα εντομοκτόνων και ποντικοφάρμακων, χρησιμοποιημένες συσκευασίες, σύμφωνα με τις διαδικασίες του συστήματος ISO 14001. Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση παντός είδους εντόμων που δημιουργούν εστίες μέσα στα κτίρια και η παρουσία τους εγκυμονεί κινδύνους για το ανθρώπινο περιβάλλον. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα και η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Απολυμάνσεις Περιστέρι - 15 επαγγελματίες για απεντομώσεις