15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Αποφράξεις Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες σε αποφράξεις


Θανάσης Αγγελακόπουλος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - Θανάσης Αγγελακόπουλος#} Περιστέρι Αττική 121 34

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων για λογαριασμό του πελάτη μου και παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις εξαιρετικής ποιότητας. Έχω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και συνεργάζομαι με εξειδικευμένο και εξίσου έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνοντας την σωστή ολοκλήρωση κάθε είδους εργασίας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από το μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε και την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη και επιδιώκουμε την ενίσχυση της εκτίμησης προς το πρόσωπό μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - Νίκος Γιάννος#} Περιστέρι Αττική 121 34

Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις και με όπλα τον άρτιο εξοπλισμό και το και αξιόπιστο προσωπικό μας, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να προτείνουν λύσεις που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά μας πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, οργάνωση και προσοχή στην λεπτομέρεια. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και να δώσουμε λύσεις στο πρόβλημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ρούσσος - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - Δημήτριος Ρούσσος#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τις αποφράξεις και τις αποχετεύσεις του χώρου σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε για περίπου 15 χρόνια στον χώρο των τεχνικών εργασιών, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εγγυηθούμε ποιοτικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία άμεσα και υπεύθυνα. Μας χαρακτηρίζει η ευγένεια προς τον πελάτη αλλά και ο σεβασμός για τον χώρο του. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις που αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - 24 ΩΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας δίνει οριστικές λύσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουμε εξειδικευμένους υδραυλικούς που έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις και μπορούν να αντεπεξέλθουν με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών του. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε μόνιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Η αγάπη για την εργασία μας, η άριστη εξειδίκευσή μας και η συνέπεια που δείχνουμε εξασφαλίζουν πλήρως λειτουργικά αποτελέσματα. Είμαστε η πρώτη επιλογή φθάνει να μας αφήσετε να σας το αποδείξουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΚΕΡΒΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΚΕΡΒΗΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης που χρειάζεστε για τον χώρο σας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε κάθε εργασία και την ολοκληρώνουμε άμεσα και οικονομικά. Το έμπειρο προσωπικό μας δίνει εγγυημένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών και παρακολουθεί την εργασία που ανέλαβε και έπειτα από την ολοκλήρωσή της. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Περιμένουμε να ενεργήσουμε άμεσα έπειτα από το αίτημά σας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας απαλλάσσοντάς σας από το πρόβλημά που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσει υψηλής ποιότητας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης του χώρου σας. Βρισκόμαστε στον χώρο χρόνια και αναλαμβάνουμε εργασίες με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας μας στηρίζουν και μας προτιμούν για να τους δώσουμε αξιόπιστε υδραυλικές λύσεις. Επιδιώκουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνης των πελατών μας παρέχοντας εγγυημένης ποιότητας λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας για εγγυημένες και λειτουργικές λύσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης. Είμαστε χρόνια στον χώρο και μπορούμε να αντιληφθούμε πολύ γρήγορα το πρόβλημα και να δώσουμε μακροχρόνιες λύσεις. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η ευγένεια χαρακτήρα και ο σεβασμός στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Στοχεύουμε σε αποτελέσματα πλήρως λειτουργικά και εγγυόμαστε ότι θα βρεθούμε δίπλα στους πελάτες μας και θα τους παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Προτιμήστε μας και θα αναλάβουμε την εργασία σας οποιαδήποτε στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΡΜΕΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΡΜΕΑΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και εδώ και χρόνια αποτελών την πρώτη επιλογή για τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης που σας απασχολούν με προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου. Βρίσκομαι στον χώρο χρόνια και η πείρα μου μου έχει δώσει την δυνατότητα να προτείνω στοχευμένες και συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Διαθέτω εξοπλισμό με τις κατάλληλες προδιαγραφές και υλικά με μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Βρίσκομαι δίπλα στον πελάτη καθημερινά και του παρέχω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι τιμές μου ανταποκρίνονται στις δυσκολίες της εποχής. Είμαι επαγγελματίας και περιμένω να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω επαγγελματικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο ΑΣΣΟΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - Ο ΑΣΣΟΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Ο ΑΣΣΟΣ στο Περιστέρι ασχολείται με αποφράξεις αποχετεύσεων εδώ και χρόνια και διαθέτει πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Οποιοδήποτε βούλωμα σε λεκάνες, νεροχύτες, κάθετες γραμμές, από πουρί, χώμα, ρίζες και τυχόν αντικείμενα, όπως π.χ. αφρόζο, χαρτιά, πανιά, τρίχες, λύνεται με τα πλέον ισχυρά πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματά μας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και χαμηλού κόστους. Οι έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν να σας προτείνουν άμεσες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Βρισκόμαστε δίπλα σας για άντληση υδάτων, υδραυλικές εργασίες και κατασκευές αποχετεύσεων με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΚΑΡΑΤΖΑΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΚΑΡΑΤΖΑΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που καθημερινά ανταποκρίνονται στο αίτημά σας και παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Χαρακτηριζόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και που εγγυώνται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Η τιμή για την οποία δίνουμε τις υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία μας 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ στο Περιστέρι ειδικεύεται στις αποφράξεις αποχετεύσεων, εκκενώσεις βόθρων και αντλήσεις - μεταφορές λυμάτων από το 1975, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει από τότε μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την τεράστια εμπειρία μας, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις εκκενώσεις βόθρων και ακάθαρτων υδάτων. Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υψίστης αναρρόφησης, ικανά να εκκενώσουν ένα βόθρο σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται, είτε είναι σε υπόγειο, είτε είναι μακριά ή βαθιά. Είμαστε στην διάθεσή σας να προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία ΣΙΦΟΥΝΑΣ εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο των οικιακών και επαγγελματικών αποφράξεων, απολυμάνσεων και απεντομώσεων. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίου τύπου, ενώ χρησιμοποιεί φάρμακα φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, με την έγκριση του Ε.Ο.Φ. Συνδυάζουμε εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που ανταποκρίνεται ακόμη και στις πιο δύσκολες εργασίες. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τιμές ασυναγώνιστες. Περιμένουμε να παρέχουμε άμεσες και λειτουργικές λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΩΥΣΙΑΔΗ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΩΥΣΙΑΔΗ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Είμαστε η λύση στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας που καθημερινά μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη που μας δίνουν. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου. Είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - 24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ#} Περιστέρι Αττική 121 34

Οι τεχνικοί μας καθημερινά αναλαμβάνουν εξειδικευμένες προτάσεις στις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με γνώμονα την ευχαρίστηση των πελατών μας. Διαθέτουμε εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί εκατό τοις εκατό σε κάθε σας εργασία και να παρέχει λειτουργικά αποτελέσματα που θα φέρουν άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Επιδιώκουμε την παροχή υπηρεσιών που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματικό τους χαρακτήρα και τον υψηλό βαθμό αντοχής. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, την οργάνωση και την προσοχή στην λεπτομέρεια και εξασφαλίζουμε ευχαριστημένους πελάτες που είναι η καλύτερη διαφήμισή μας! Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ EXPRESS - Αποχετεύσεις / Φρεάτια

Αποφράξεις - Περιστέρι - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ EXPRESS#} Περιστέρι Αττική 121 34

Η επιχείρησή μας με την πολυετή της εμπειρία παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις υπηρεσίες αποχέτευσης και απόφραξης με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Δίνουμε συμφέρουσες και άμεσες προτάσεις, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που είναι δοκιμασμένος και εγγυάται ότι θα παρέχει άμεσα αποτελέσματα. Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στην εποχή και οι υπηρεσίες μας συνεχώς βελτιώνονται. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με προσωπικό που συνεχώς εξελίσσεται και μαθαίνει για τις εξελίξεις στον χώρο μας και παραδίδουμε απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε μας και η επιλογή σας θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Αποφράξεις Περιστέρι - 15 ειδικοί στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια