3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Θανάσης Αγγελακόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Περιστέρι Αττική 121 34

Προσφέρω λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Έχω εμπειρία 20 ετών στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων και των ανακαινίσεων, και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, θα αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση μιας ποιοτικής και αποτελεσματικής εργασίας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν και θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μαυροειδής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική εταιρεία, Κώστας Μαυροειδής, παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης για το μπάνιο του σπιτιού σας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον χώρο για πάνω από 30 χρόνια και διαθέτουμε ομάδα τεχνικών με άρτια τεχνογνωσία και έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται για το κάθε έργο να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του πελάτη και να εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Περιστέρι - 3 επαγγελματίες για ανακαινίσεις