3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Κώστας Τσιλιγκρός - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και κτιρίων. Διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρίας σε τεχνικές εργασίες και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, βρίσκομαι σε θέση να μπορώ να παραδώσω λειτουργικά και αισθητικά έργα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω είναι η συνέπεια και η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη. Είμαι στη διάθεση σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μαυροειδής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική εταιρεία, Κώστας Μαυροειδής, προσφέρει λειτουργικές λύσεις στο προβλήματα της ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να παρέχουμε ποιοτικά έργα. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι σε κάθε εργασία μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για την απόλυτη ικανοποίηση σας. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων. Βρισκόμαστε στον χώρο για πάνω από 30 χρόνια και με άριστη τεχνική κατάρτιση είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τον πελάτη με σεβασμό και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται για το κάθε έργο να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του πελάτη και να εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία του. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας και κατ' επέκταση των πελατών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Περιστέρι - 3 επαγγελματίες