3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


Κώστας Μαυροειδής - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική εταιρεία, Κώστας Μαυροειδής, παρέχει υπηρεσίες ανακαίνισης για την κουζίνα του χώρου σας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά για την απόλυτη ικανοποίηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος, αναλαμβάνει να ανακαινίσει την κουζίνα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Βρισκόμαστε στον χώρο των ανακατασκευών για πάνω από 30 χρόνια καλύπτοντας πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Η τεχνογνωσία της ομάδας μας είναι στην υπηρεσία του πελάτη, πάντοτε με σεβασμό και υπευθυνότητα και είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε εργασία ανεξαρτήτως κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ, αναλαμβάνει εργασίες ανακαινίσεων κουζίνας και εσωτερικών χώρων· οικιακών και επαγγελματικών. Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας έχει κάνει έργα με μεγάλη επιτυχία για γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για 12 χρόνια και ξεχωρίζουμε για την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον πελάτη, αλλά και με τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ενημερώνουμε πριν την υλοποίηση οποιασδήποτε κατασκευαστικής εργασίας και έτσι αποφεύγονται τυχόν παραλείψεις οι οποίες είναι χρονοβόρες και επιζήμιες για το έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Περιστέρι - 3 επαγγελματίες