3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


Φίλιππος Στούκας - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Παρέχω υπηρεσίες ανακαίνισης δωματίων του οικιακού ή του επαγγελματικού χώρου σας. Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μου, ανταποκρινόμαστε όλο το 24ωρο και προσφέρουμε αποτελεσματικές και λειτουργικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Ακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και προσαρμόζουμε την εργασία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας. Κάνουμε χρήση ποιοτικών υλικών με σκοπό να πετύχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΠΡΑΞΙΣ, αναλαμβάνει εργασίες ανακαινίσεων δωματίων εσωτερικών χώρων· οικιακών και επαγγελματικών. Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, έχει κάνει έργα με μεγάλη επιτυχία για γνωστές αλυσίδες καταστημάτων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για 12 χρόνια και ξεχωρίζουμε για την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον πελάτη, αλλά και με τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ενημερώνουμε πριν την υλοποίηση οποιασδήποτε κατασκευαστικής εργασίας και έτσι αποφεύγονται τυχόν παραλείψεις οι οποίες είναι χρονοβόρες και επιζήμιες για το έργο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Αλυσανδράτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Αλυσανδράτος αναλαμβάνει εργασίες ανακαίνισης δωματίου για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Βρισκόμαστε στον κλάδο για πάνω από 30 χρόνια και διαθέτουμε ομάδα τεχνικών με άρτια τεχνογνωσία και έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται για το κάθε έργο να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του πελάτη και να εκφράζουν την ιδιοσυγκρασία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Περιστέρι - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις