6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Πέραμα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείο άμεσα και αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσω ότι προκύψει ανεξαρτήτως μοντέλου. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη με σεβασμό πάντα στις επιθυμίες του και στον χώρο του. Χαρακτηρίζομαι από συνέπεια και μεθοδικότητα και από τις τιμές μου που είναι οι καλύτερες στην αγορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείο. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και αναγνωρίζω τις ανάγκες όλων των μοντέλων άμεσα ενώ παράλληλα προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με προσοχή στην ικανοποίηση του πελάτη. Με μεθοδικότητα και σεβασμό στον χώρο του, φέρνω εις πέρας κάθε εργασία και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΓΚΙΚΑΣ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδος εργασίας που σχετίζεται με την επισκευή, εγκατάσταση και επιδιόρθωση της μονάδας κλιματισμού του χώρου σας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο, αλλά και σύγχρονα μέσα εγκατάστασης. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, οι χαμηλές τιμές, οι σταθεροί ικανοποιημένοι πελάτες μας και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος σε οποιαδήποτε εργασία αναλαμβάνουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GENERATION KLIMA - ΓΑΓΛΙΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μου μπορεί να αναλάβει κάθε εργασία που σχετίζεται με την μονάδα κλιματισμού σας.Επισκευή, εγκατάσταση και επιδιόρθωση βλαβών κάθε τύπου και μοντέλου κλιματιστικού, μπορεί να ολοκληρωθεί από την ομάδα μου άμεσα και με επαγγελματικό τρόπο. Παράλληλα εξυπηρετούμε άμεσα, εντός προσυμφωνημένου χρόνου και οι τιμές μας είναι προσιτές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΤΘΑΝΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Είμαι η απάντηση που ψάχνετε στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Έχω μεγάλη εμπειρία στο χώρο και διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό για οποιοδήποτε μοντέλο διαθέτει ο πελάτης. Στοχεύω στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του. Χαρακτηρίζομαι τις τιμές μου που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές και από την συνέπεια που με διακρίνει ως επαγγελματία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΛΙΜΑΘΕΡΜΙΚΗ ΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Πέραμα Αττική 188 63

Δραστηριοποιούμε στο χώρο, προσφέροντας λύσεις επισκευής, εγκατάστασης και επιδιόρθωσης κλιματιστικών μονάδων, με μεγάλη επιτυχία. Δίνω στους πελάτες μου αξιόπιστες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Χαρακτηρίζομαι από την παροχή ενός άρτιου και ολοκληρωμένου αποτελέσματος εντός χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Πέραμα - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί